📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kamery cofania z przodu, z tyłu i z boku a ten drzwi otwiera przu cofania
w 1:42 pojawia się duch właściciela białego pojazdu w pierwszym planie
tak to jest jak pizda kupuje samochod ktorym nie potrafi jezdzic. codziennie widze conajmniej kilku takich pod blokiem.
Nigdy nie rozumiem, czemu ludzie niepotrafiący jeździć kupują sobie duże samochody do miasta. Przykład u góry, albo te wszystkie babeczki pod marketem próbujące SUVem parkować pod marketem...
te baby w suvach to jakaś plaga. jedzie taka głupia pizda jedna z drugą, oklulary na nosie wielkości koła od roweru, komórka w jednej ręce, pieseczek na kolanach a o prowadzeniu nie ma zielonego pojęcia.
FAKE! to nie jest facet, to jakiś gender.
@up
to jest gej - w związku robi za tego "z przodu" dlatego zachował się jak dziw.. tzn kobieta
to jest gej - w związku robi za tego "z przodu" dlatego zachował się jak dziw.. tzn kobieta
Mieszek_Kiler napisał/a:
Skurwol dobry jest
Ty chyba nie wiesz jak Skurwol wygląda?
W ramach przypomnienia...
..tępy chuj
Pajac pierdolony , tyle pierdolenia z tym wyjazdem i tak chuj hahah .
A ja myślałem że facet to ma we krwi że lepiej bądź gorzej ale w aucie daje sobie radę .
Jak widać się myliłem . Miejsca tyle że półciężarówką spokojnie by wykręcił , no ale niestety dla przygłupa to i tak okazało się za mało
A ja myślałem że facet to ma we krwi że lepiej bądź gorzej ale w aucie daje sobie radę .
Jak widać się myliłem . Miejsca tyle że półciężarówką spokojnie by wykręcił , no ale niestety dla przygłupa to i tak okazało się za mało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów