życzę miłego oglądania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwo za logo sadistica
Ponad polowa była.To się powinno nazywać: Kompilacja powtórek
jacekmatys napisał/a:
Ponad polowa była.To się powinno nazywać: Kompilacja powtórek
Kompilacja ma to do siebie, że jest zbieraniną filmików, które już były
Mojito napisał/a:
Kompilacja ma to do siebie, że jest zbieraniną filmików, które już były
Kompilacja powtórek które były,powinny wylądawać tam gdzie były czyli w było...Coś czuję,że warna za to zgarnę
jacekmatys napisał/a:
Kompilacja powtórek które były,powinny wylądawać tam gdzie były czyli w było...Coś czuję,że warna za to zgarnę
szkoda, że już w stu innych kompilacjach były skompilowane te filmy.
Piwo za gościa w pojeździe poruszającym się po polach golfowych. (Chuj wie jak to się nazywa)
Dusi0 napisał/a:
Piwo za gościa w pojeździe poruszającym się po polach golfowych. (Chuj wie jak to się nazywa)
to je melex.
@up
meleks.
btw, nigdy nie zrozumiem ludzi skaczących na stoły, krzesła, ławki etc. Czego oni się, kurwa, spodziewają? Nobla z dziedziny fizyki?
meleks.
btw, nigdy nie zrozumiem ludzi skaczących na stoły, krzesła, ławki etc. Czego oni się, kurwa, spodziewają? Nobla z dziedziny fizyki?
może zacznie ktoś robić kompilacje z każdego dnia? po co rozdrabniać się na tygodnie miesiąca
"drugi tydzień Czerwca 2013"
Taki chuj, kilka z nich widziałem dużo wcześniej... Nie ma piwa raz za oszustko w tytule dwa za częste powtarzanie tego samego gówna które już nie jest śmieszne.
Taki chuj, kilka z nich widziałem dużo wcześniej... Nie ma piwa raz za oszustko w tytule dwa za częste powtarzanie tego samego gówna które już nie jest śmieszne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów