📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
myslalem ze ten bachor wsadzi kundlowi palca w dupe, ale je dnak zawiodlem sie
03:57 najslodsze ruskie 'jebut' jakie w zyciu slyszalem
Christopher Paolini
w jakim kraju takie drogi fajne ? (chodzi mi o moment z gosciem na crossie jak robi wheele)
4:18 nice headshot
Nic tu śmiesznego nie ma (no prawie), a amerykańce chcą wymusić u siebie oglądalność tworzą takie badziewia.
Widziałem o niebo lepsze kilka lat temu.
Niedługo dojdzie do tego, że w kompilacjach będą wydarzenia w którym facet zamiast do klopa leje poza niego.
Nic tu śmiesznego nie ma (no prawie), a amerykańce chcą wymusić u siebie oglądalność tworzą takie badziewia.
Widziałem o niebo lepsze kilka lat temu.
Pytam: ile procent tej kompilacji znalazło się tu sadistic.pl/fail-compilation-pazdziernik-2012-vt147864,15.htm1526592 ? 60%?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów