📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zawsze mnie zastanawia jakim trzeba być debilem, aby robić takie ewolucje bez kasku
My uncle Roger said he once saw an albino polar bear
raczej darwin :p
szkoda, że tak mało materiału pokazującego konsekwencje niektórych lądowań... nie to żebym chciał oglądać sine jajka, ale te połamane rączki byłyby ciekawym uzupełnieniem do filmiku
no... i pamiętajcie moi mili: grawitacja to kurwa
no... i pamiętajcie moi mili: grawitacja to kurwa
1:20 zdecydowanie wygląda na fejka z manekinem, prawie na 100%
1:20 na 100% fake reszta nie obejrzyjcie sobie Banneda to się przekonacie najlepiej 3.
Kilka akcji jednego typka z Banneda 4
Kilka akcji jednego typka z Banneda 4
Cholera to momentami lepsze niż The Dudesons i Jackass razem wzięci! PIWO bez dwóch zdań!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów