18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Fajerwerk
~DMT • 2016-11-08, 19:37
Dla mnie dwa poproszę.

Q L I M A X
Zgłoś
Bejker 2016-11-08, 20:15 3
zajebiste ciekawe jjaki koszt
Zgłoś
SamSobieBogiem 2016-11-08, 20:29 2
Jak w przyszłości zostaniesz premierem to możesz sobie zafundowac za darmo

"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Zgłoś
chester 2016-11-08, 21:04 10
Bejker napisał/a:

zajebiste ciekawe jjaki koszt

Pewnie nie mało ale liczy się prestiż.

"Halina! Dzwoń po pożyczkę, kupujemy fajerwerki na sylwestra! Ale Mirkowi spod siódemki szczena opadnie jak zobaczy jak na bogato świętujemy."

"Ile szaleństwa i sadyzmu zniesie ten świat?"
Max Bentow – Lalkarka
Zgłoś
P................M 2016-11-08, 21:07
Na chuj to komu potrzebne?
Zgłoś
pawel578 2016-11-08, 21:35
Sprzedam audi!!! A4 2002r szybko. Nie nie w dieslu

Żółty
Zgłoś
Tajulek 2016-11-08, 21:45 1
Ktoś obeznany wie co to za cudo?

Najwyżej wyjebię
Zgłoś
tomash12342 2016-11-08, 21:47 7
Zgłoś
X................i 2016-11-08, 21:50 1
Wystrzelić takich 10 w odstępach 5-10 sekundowych i masz dzień w noc sylwestrową
Zgłoś
~DMT 2016-11-08, 21:55 6
Tajulek, bomb shell. Zapomniałem w tagi wpakować. Tu z dzwiękiem

Q L I M A X
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów