Jak co roku na początku stycznia dzieciakom pozostawały jeszcze jakieś piccolo i świrują
Jak co roku na początku stycznia dzieciakom pozostawały jeszcze jakieś piccolo i świrują
Ta dziewczynka bardziej ucierpiała
raczej poważnych obrażeń nie doznał
No nie wiem, stara go tak szybko pozbierała że srogi wpierdol bydzie hyhy
Zwłaszcza że w audi coś urwało
młody spierdolił, madka wchodziła ze swoim kaszojadem.
Oglądnij raz jeszcze, ten mlody wstal i poszedl ze swoim kompanem jakby nigdy nic, matka wziela tylko swojego dzieciaka, a reszta stała jakby się nic nie stąło
Ten drugi wygląda jakby po tym pierdolnięciu, aż zaczął iść do szkoły.
Da się jakoś poznać kiedy to pierdyknie bo przecież nie będę do każdej dziury iskry wrzucał. Zapach zgniłego jaja ma być? Tak?
Oglądnij raz jeszcze, ten mlody wstal i poszedl ze swoim kompanem jakby nigdy nic, matka wziela tylko swojego dzieciaka, a reszta stała jakby się nic nie stąło
Ja obejrzałem, myślę że za dużo ludzi pisze z błędami
Za gówniaka wrzuciłem z kuzynami petardę do studni z wodą. Myśleliśmy, że zgasła. Nastawiliśmy tam łepetyny, a jak wyj***ła to się wszyscy przewróciliśmy na plecy. Dzwięk się tam dziwnie skumulował. Dzieciaki z filmiku raczej nie wyszły z tego bez szfanku. Niby pobiegły dalej ale niekoniecznie daleko.
Ten drugi wygląda jakby po tym pie**olnięciu, aż zaczął iść do szkoły.
W tej sytuacji właz studzienki skutecznie ochronił przed falą uderzeniową. Fart życia małego skośnego kaszojada.
Dużo mocniej najpewniej oberwał kolega stojący obok.... Ciekawe czy coś jeszcze słyszy.