Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie musi być mądra, wystarczy, żeby była ładna i dobra w łóżku
To jest dobre, ale na krótką metę. Masz sobie ładną, głupią blondynę za żonę, jebie się jak złoto, ale stuknie jej 35-40 lat i co? I jedyne, co zostało, to głupia. Kobieta na starość szybciej się sypie niż facet, a panienek, jak Monica Belucci, czy Halle Berry które nawet po 50 wyglądają dobrze praktycznie nie ma. Nie zapasiony, dobrze ubrany facet nawet po 50 wygląda dobrze. Wygląd, sex appeal z czasem przemija, to co masz w głowie zostaje. Głupiutka, seksowna, dobrze ruchająca się blondyna jest urocza, ale do 30tki, 40 tki. Potem zostaje ci gruby, brzydki babsztyl, który jak był głupi za młodu tak dalej jest.
Adra napisał/a:Nie musi być mądra, wystarczy, żeby była ładna i dobra w łóżku
To jest dobre, ale na krótką metę. Masz sobie ładną, głupią blondynę za żonę, jebie się jak złoto, ale stuknie jej 35-40 lat i co? I jedyne, co zostało, to głupia. Kobieta na starość szybciej się sypie niż facet, a panienek, jak Monica Belucci, czy Halle Berry które nawet po 50 wyglądają dobrze praktycznie nie ma. Nie zapasiony, dobrze ubrany facet nawet po 50 wygląda dobrze. Wygląd, sex appeal z czasem przemija, to co masz w głowie zostaje. Głupiutka, seksowna, dobrze ruchająca się blondyna jest urocza, ale do 30tki, 40 tki. Potem zostaje ci gruby, brzydki babsztyl, który jak był głupi za młodu tak dalej jest.
Adra nie chce się z nią żenić tylko pukać aż mu się ona znudzi, przynajmniej ja tak robiłem.
Adra nie chce się z nią żenić tylko pukać aż mu się ona znudzi, przynajmniej ja tak robiłem.
Równie dobrze możesz puknąć pustaka na najbliższej budowie. Taki sam będzie to miało sens. Aż szkoda nasienia na taką głupią pizdę.
Równie dobrze możesz puknąć pustaka na najbliższej budowie.
To wsadź huja w dziurę w ścianie a wsadź w taką "co się rucha jak złoto", może zobaczysz różnicę.
@radek225 masz absolutną rację, piwko dla wszystkich co myślą jak Ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów