Nawet nie chce mi się tego komentować już.
Nawet nie chce mi się tego komentować już.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcieliście nazistowskie skurwysyny wymieszać swoją aryjską krew z beżowym gównem, zamiast z sąsiednimi słowianami uważając nas za rasę niższą i gorszą to teraz spijajcie tego śmietankę.
O, jaki chojrak dzisiaj
Za to jutro znow bedziesz stekal Helmutowi pod brama o szybki rozladunek i prysznic na bazie
Gdzie jest wujek Adi gdy go potrzeba?
I 41 cymbałów dało piwo, a jeden największy to napisał. Zapomnieli, że dzięki niemu mordowano Nasz kraj, wywołał 2 wojne światową i też dzięki niemu mieliśmy pół wieku komunizmu? Ja pierdole! Co za dzbany!
Ciekawe czy przez te wystające zęby może zamknąć przyłbice
Zamiast pisać takie bzdury to daj się wyruchać w dupę szybciej niemieckiemu panowi, a odjedziesz szybciej spod tamtej rampy. Skąd ta agresja
Pali w piecu Twoim dziadkiem... Co trzeba sobą reprezentować by tak pisać.
Chcieliście nazistowskie skurwysyny wymieszać swoją aryjską krew z beżowym gównem, zamiast z sąsiednimi słowianami uważając nas za rasę niższą i gorszą to teraz spijajcie tego śmietankę.
Jak kolega wyżej napisał, spokojnie. Już dwa boki rozpięte i koło obszczane na niemieckim parkingu?
Pali w piecu Twoim dziadkiem... Co trzeba sobą reprezentować by tak pisać.
Mój dziadek był w Wermachcie i dożył późnej starości. Zdjął go w końcu rak żołądka. W sumie masz rację, bo został skremowany.
I 41 cymbałów dało piwo, a jeden największy to napisał. Zapomnieli, że dzięki niemu mordowano Nasz kraj, wywołał 2 wojne światową i też dzięki niemu mieliśmy pół wieku komunizmu? Ja pierdole! Co za dzbany!
Teraz za to masz LGBTQ+, śniadą europę, rządy żydów. Co kto lubi lewaczku. Ja ci się w podlądy nie wpierdalam.
A tak BTW już ponad 50 piw, więc chyba nie jestem taki osamotniony w swoich poglądach. Idź wypłacz się mamusi.
I dla pozostałych pizdusi: nie twierdzę, że wojna była cacy. Twierdzę, że gdyby "żył" dobry wujek, to nie byłoby tego całego śmiecia w Europie (albo przynajmniej w Niemczech).
Właśnie po to wpuszczali inżynierów i lekarzy do EU. Ażeby niemcy i generalnie europejczycy zaczęli zadawać sobie to samo pytanie..
Choć na nieszczęście naszych "myślicieli" okazało się że mieszkają u nas ciepłe kluchy które wolą oddać dorobek życia za bezcen i uciec na koniec kraju niż narazić się na lewacką nagonkę o równości i bronić "swojego"...
jebie Ci matule
Obstawiam, że masz 14 może 15 lat, bo na takim poziomie jest ten twój "pojazd". Kiedyś w tym przedziale wiekowym popularna była riposta "twoja stara". Do bierzmowania już się przygotowujesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów