Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Fajna laska
tds1974 • 2012-09-16, 17:21
Na wszystkich zdjęciach ta sama pani, Jessica Long, trzynastokrotna rekordzistka świata w pływaniu

Z pozdrowieniami dla Korwina

Zgłoś
pieto90 2012-09-16, 17:27 116
Cytat:

Wątpie, aby go to ruszyło
Zresztą on nic nie ma do niepełnosprawnych, tylko media próbują znowu zrobić z niego wariata i nieobliczalnego faszystę. Ten kto czytał jego całą wypowiedź na blogu, ten wie co miał na myśli Korwin.
Zgłoś
323233 2012-09-16, 17:28 7
@up przypierdalasz sie pewnie o to co powiedział? korwin o niepełnosprawnych? przeczytaj cala wypowiedz.

Do do tego cytatu pod zdjęciem,to nie do ciebie pieto90
Zgłoś
Keku 2012-09-16, 17:35 2
W sumie fajna dupa. Widziałem lepsze, ale i tak niezła. I niech mi teraz jakiś wieloryb powie że nie może schudnąć bo z tą tuszą ciężko się biega.
Zgłoś
GhostScarface 2012-09-16, 17:43
kjuurwa ruchałby ale nóg na pagony juz nie zarzucisz ;p

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
Panfel 2012-09-16, 17:49
Nie wiem czemu ale się wystraszyłem
Zgłoś
fryca88 2012-09-16, 17:50
Otwartym pozostanie pytanie czy byś ją jebał jak taka fajna.
Zgłoś
Marshal 2012-09-16, 17:53
Balem sie ze na koniec, po stwierdzeniu ze calkiem ladna, pokazesz zdjecie z kutasem....
Zgłoś
golip 2012-09-16, 17:55 6
Nie jebałbym... za bardzo lubię kobiece stópki.

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
Bard_Zerald 2012-09-16, 17:58
Też jakoś czułem że będzie kutas. Czyżby nowa moda?
Zgłoś
S................x 2012-09-16, 18:22 20
tds1974 napisał/a:

Na wszystkich zdjęciach ta sama pani, Jessica Long, trzynastokrotna rekordzistka świata w pływaniu

ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niby jakim kurwa cudem jest rekordzistką w pływaniu, skoro nie ma obu nóg?
Czytam o tych jej "rekordach" i widzę, że to jakaś kompletna ściema. Bo piszą, że do niej należy rekord świata na 100m stylem dowolnym, który wynosi 1:06:81, a tutaj się okazuje, że jednak należy do Britty Steffen i wynosi 52:07.

Chyba, że mówisz o rekordach paraolimpijskim. Z najwyższą przyjemnością informuję, że jebią mnie pararekordy, tak samo jak 99% świata.

tds1974 napisał/a:

Po co chcesz pozdrawiać Korwina? Po co rozpoczynasz kolejną, durną dyskusję. Durną, bo każdy, kto ten tekst przeczytał, przyzna Korwinowi rację, zaś zwyzywa go każdy, kto tego tekstu albo nie zrozumiał, albo nie czytał.

Co do laski - niezła nawet z twarzy, ale kobiece stopy to jest super sprawa
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-09-16, 18:25 1
plus jest taki że cie "w dupę" taka laska nie kopnie

Zgłoś
JcS 2012-09-16, 18:38 2
Zajebista! Jeśli ją dopadniesz na lądzie, to szybko Ci nie ucieknie!
Zgłoś
zonk 2012-09-16, 18:55 1
Może dajcie ten tekst od korwina bo znając życie pierdoli od rzeczy.
Zgłoś
kacper_IK160P 2012-09-16, 19:28 1
A idźcie w chuj z kurwinem, laska zajebista i to się liczy
Anyway, co to kurwa za jakiś popierdolony fetysz z tymi stopami? o_O

Chuj w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym ruchaczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów