📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 napisał/a:
Mam nadzieję, że mężuś to napakowany byczek (przeważnie oni się za takie blond szlaufy biorą) o narowistym charakterku, a filmik z prostowania sytuacji znajdzie się na tej stronie .
Też mam taką nadzieję, a w międzyczasie możemy cieszyć się nagraniami od brazoli-zwyroli.
Ale trzeba być głupim żeby nagrać film potwierdzający zdradę
Potencjał intelektuqlny wykorzystała w stu procentach.
To, że gość wyczytał "Mąż dzwoni" to jeszcze o niczym nie świadczy. Wiele lasek ma na telefonie swojego chłopaka zapisanego jako "Mąż" szczególnie takie tępe szmaty.
Swoją drogą to jak gość wziął takiego pustaka, to pewnie liczy się z tym że jest ona dla niego workiem na nasienie. Zdradzi to chuj, znajdzie se nowy.
Swoją drogą to jak gość wziął takiego pustaka, to pewnie liczy się z tym że jest ona dla niego workiem na nasienie. Zdradzi to chuj, znajdzie se nowy.
stary materiał, a niektórzy się podniecają
facet dzieciaty i obstawiam że z nią
facet dzieciaty i obstawiam że z nią
niestety muszę zmartwić sadoli, filmik prawdopodobnie jest fejkowy, miał właśnie takie reakcje wywołać, bo to chyba prowokacja.
dertaz napisał/a:
niestety muszę zmartwić sadoli, filmik prawdopodobnie jest fejkowy, miał właśnie takie reakcje wywołać, bo to chyba prowokacja.
Możliwe, tylko jaką blacharą trzeba być żeby się zgodzić na publiczne robienie z siebie kurwy nr 1 w np. województwie małopolskim(nie wiem gdzie akcja) ?
Pierdolenie. Typ powiedział, że mąż dzwoni, a całe stada stulejarzy się cieszą. Równie dobrze, mogła jej matka dzwonić, albo inna siostra.
bmw e90, kurwa i iphone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów