📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Materiał własny?
Kurwi blond, okulary zawodowej obciągary chroniące oczy przed przypadkowym dostaniem się nasienia do oczu, koszulka jawnogrzesznicy, kilo szpachli na gębie, przyjęcie pozycji do kopulacji i zachęcanie do pokrycia przez potrząsanie tyłkiem.
Kurwiszcze idealne...
Kurwiszcze idealne...
Liczyłem na to, że zapierdoli łbem w słup, jak kiedyś jakaś ruska szmuja.
Filmik w polskiej części internetu, wolny rynek niedługo ją zweryfikuje
Jeszcze chciałbym zwrócić uwagę, że ma tatuaż na lędźwiach i jadą BMW... po prostu chodzący stereotyp łatwej laski...
Piszecie o jej mężu. Pytanie- kto by się z takim czymś ożenił? No po chuj? Przecież widać że to chodzący problem. To, że będzie zdradzać na lewo i prawo to oczywistość ale ogólnie, jak żyć z takim pustostanem? O czym rozmawiać?
Nie mam współczucia do gości, którzy jako główne kryterium przy wyborze partnerki życia obierają cyc i dupę. Cyc opadnie a dupa się spasie- skurwiały charakter pozostanie aż do trumny. Nie ma sensu.
A chuj, dam początek sadystycznej dyskusji, co byście zrobili swoim partnerkom po wykryciu zdrady? W sensie że to one zdradziły, nie wy.
?
Nie mam współczucia do gości, którzy jako główne kryterium przy wyborze partnerki życia obierają cyc i dupę. Cyc opadnie a dupa się spasie- skurwiały charakter pozostanie aż do trumny. Nie ma sensu.
A chuj, dam początek sadystycznej dyskusji, co byście zrobili swoim partnerkom po wykryciu zdrady? W sensie że to one zdradziły, nie wy.
?
Nightcall napisał/a:
@100Burned rozpętałeś dyskusję po całości
Spokojnie, temat znęcania się nad kimś jest bardzo chodliwy.
Abraxus napisał/a:
Kurwi blond, okulary zawodowej obciągary chroniące oczy przed przypadkowym dostaniem się nasienia do oczu, koszulka jawnogrzesznicy, kilo szpachli na gębie, przyjęcie pozycji do kopulacji i zachęcanie do pokrycia przez potrząsanie tyłkiem.
Kurwiszcze idealne...
Jebany, chodzący wór na spermę, a nie kobieta. Jest kurwą, i jeszcze się tym szczyci. Naprawdę będąc kobietą, która ciałem i mordą nie straszy i brać hajs za seks to żadne życiowe osiągnięcie. Mam nadzieję, że mężuś to napakowany byczek (przeważnie oni się za takie blond szlaufy biorą) o narowistym charakterku, a filmik z prostowania sytuacji znajdzie się na tej stronie . Chuj jej w oczy, bo w pizdę, dupę i mordę to jak widać bardzo lubi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów