spoko zabawka tylko ciut niebezpieczna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Wow Chętnie sam bym sie zaopatrzył w takie lasery Tylko gdzie takie dostać : <
!up niebieski laser jest wyjety z nagrywarki bluray
Można też zrobić z latarki i lasera od nagrywarki DVD.
Tu z napisami polskimi spryciarze.pl/zobacz/jak-zamienic-latarke-na-laser-o-duzej-mocy
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Tu z napisami polskimi spryciarze.pl/zobacz/jak-zamienic-latarke-na-laser-o-duzej-mocy
To są zabaweczki.
Tutaj jest rubinowy laser (694,3 nm). "Strzela" krótkimi impulsami (rzędu kilku milisekund).
Ten ma moc ok 25kW (chociaż właściciel mówi, że może dochodzić do 50kW).
Jak chcecie więcej zdjęć, to mówcie :*
Tutaj jest rubinowy laser (694,3 nm). "Strzela" krótkimi impulsami (rzędu kilku milisekund).
Ten ma moc ok 25kW (chociaż właściciel mówi, że może dochodzić do 50kW).
kozak sprawa.. mimo iż fizycy uważają stworzenie miecza świetlnego za niemożliwe mam nadzieję, że kiedyś jednak je zrobią
@up
Dawaj! I takie pytanie: Czy da się takiego lasera użyć do samoobrony? Bo jeśli tak, to można w ten sposób obejść wszystkie przepisy o noszeniu broni, noży itd. Prawo nie zabrania nosić laserów. Napadają cię a ty wyciągasz laser i nakurwiasz!
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dawaj! I takie pytanie: Czy da się takiego lasera użyć do samoobrony? Bo jeśli tak, to można w ten sposób obejść wszystkie przepisy o noszeniu broni, noży itd. Prawo nie zabrania nosić laserów. Napadają cię a ty wyciągasz laser i nakurwiasz!
@up
Moze sie myle ale wydaje mi sie, ze taki laser nie ogranicza sie do rozmiarow latarki
Moze sie myle ale wydaje mi sie, ze taki laser nie ogranicza sie do rozmiarow latarki
BongMan napisał/a:
@up
u nas nawet jak umiesz karate, jesteś traktowany jak człowiek z narzędziem. a po drugie dostałbyś w chuj wyrok za trwałe okaleczenie. a po trzecie wrzucasz chujowe dowcipy.
Markiz Stalker de Marcus napisał/a:
A więc dodaj więcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów