18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
bq95 2012-07-08, 9:25
Wow Chętnie sam bym sie zaopatrzył w takie lasery Tylko gdzie takie dostać : <
Zgłoś
forest1600 2012-07-08, 10:01 2
!up niebieski laser jest wyjety z nagrywarki bluray

asg2few
Zgłoś
KrzychuSnk 2012-07-08, 11:09
Ze zwykłej nagrywarki też można wyciągnąć laser. Świeci on wtedy na czerwono i jest dużo mocniejszy niż byle gówno z kiosku.
Zgłoś
extraordinary 2012-07-08, 12:58
na allegro sa takie ale drogie troche
Zgłoś
BongMan 2012-07-08, 13:23 7
Można też zrobić z latarki i lasera od nagrywarki DVD.

Tu z napisami polskimi spryciarze.pl/zobacz/jak-zamienic-latarke-na-laser-o-duzej-mocy

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Markiz Stalker de Marcus 2012-07-08, 13:31 13
To są zabaweczki.
Tutaj jest rubinowy laser (694,3 nm). "Strzela" krótkimi impulsami (rzędu kilku milisekund).

Ten ma moc ok 25kW (chociaż właściciel mówi, że może dochodzić do 50kW).

Jak chcecie więcej zdjęć, to mówcie :*
Zgłoś
R................s 2012-07-08, 13:34 1
kozak sprawa.. mimo iż fizycy uważają stworzenie miecza świetlnego za niemożliwe mam nadzieję, że kiedyś jednak je zrobią
Zgłoś
BongMan 2012-07-08, 13:35
@up
Dawaj! I takie pytanie: Czy da się takiego lasera użyć do samoobrony? Bo jeśli tak, to można w ten sposób obejść wszystkie przepisy o noszeniu broni, noży itd. Prawo nie zabrania nosić laserów. Napadają cię a ty wyciągasz laser i nakurwiasz!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Arkhotep 2012-07-08, 20:33
@up
Moze sie myle ale wydaje mi sie, ze taki laser nie ogranicza sie do rozmiarow latarki
Zgłoś
irish 2012-07-08, 23:25 4
BongMan napisał/a:

@up
Dawaj! I takie pytanie: Czy da się takiego lasera użyć do samoobrony? Bo jeśli tak, to można w ten sposób obejść wszystkie przepisy o noszeniu broni, noży itd. Prawo nie zabrania nosić laserów. Napadają cię a ty wyciągasz laser i nakurwiasz!

u nas nawet jak umiesz karate, jesteś traktowany jak człowiek z narzędziem. a po drugie dostałbyś w chuj wyrok za trwałe okaleczenie. a po trzecie wrzucasz chujowe dowcipy.
Zgłoś
Kebabkillah 2012-07-08, 23:26 1
Markiz Stalker de Marcus napisał/a:

Jak chcecie więcej zdjęć, to mówcie :*

A więc dodaj więcej.
Zgłoś
chmyk 2012-07-08, 23:26 2
Na dobry laser patrzy się tylko 2 razy, raz prawym okiem raz lewym
Zgłoś
Сусанна 2012-07-08, 23:32 2
mam nadzieje że gimbazjum ten filmik nie obejrzy
Zgłoś
MeVido 2012-07-08, 23:36 1
Ciekawie by było podpalić sąsiadowi zasłony nie wychodząc z domu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów