Chroni przed deszczem i gradem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chroni przed deszczem i gradem
Odyn gromowładny się wkurwił na niego
Pajan napisał/a:
Fake, bo urwane tradycyjnie w najlepszym momencie.
A jak wytłumaczyć że butów już nie miał przed uderzeniem ?
Skoczek48 napisał/a:
Fake czy nie fake?
Pewnie że fake, w nagraniu pierwsze słychać grzmot a potem go słychać, powinno być na odwrót żeby wgl moc to brać pod uwagę.
Widać...
silwerbalk napisał/a:
Odyn gromowładny się wkurwił na niego
Od piorunów to raczej Thor był a nie Odyn
Emersz napisał/a:
Pewnie że fake, w nagraniu pierwsze słychać grzmot a potem go słychać, powinno być na odwrót żeby wgl moc to brać pod uwagę.
Widać...
Czyli najpierw slyszysz a dopiero po chwili słyszysz? Chcę się upewnić
Dźwięk jest znacznie wolniejszy od światła. W ten sposób, kiedy zobaczymy błyskawicę przecinającą niebo nad nami, zanim usłyszymy huk, musi minąć pewien czas. Zależy on od odległości w jakiej znajduje się piorun.
Emersz napisał/a:
Widać...
Jeśli już, to piorun walący obok od razu robi raban, walący dalej jak najbardziej.
Hehe dobre
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów