Mój brat jest stolarzem i mam cały folder z jego uszkodzonym palcem. Taka tradycja rodzinna, że robimy fotki urazów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Przyjebałeś się do niedpowiedniej osoby...
Ale w żadnym wypadku się do nikogo nie przyjebalem! Wyraziłem tylko wewnętrzne odczucie, gdzie pierwsze skrzypce gra analfabetyzm dźgający mnie w oczy. Nic personalnego.
baronturbina napisał/a:
Ale w żadnym wypadku się do nikogo nie przyjebalem! Wyraziłem tylko wewnętrzne odczucie, gdzie pierwsze skrzypce gra analfabetyzm dźgający mnie w oczy. Nic personalnego.
Ale chodzi o to, że to, co zadźgało Cię w oczy było sarkastyczną odpowiedzią na pierwszy komentarz.
Chuj mnie ten palec obchodzi palec ten brata twego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów