Jaki ty któreś jesteś beznadziejny rękę by ukazało to ok ale palec ja z takim to papiernicze na chleb a nie jadę na sor
Piotr Pietrzyk, Rzeszów
Jaki ty któreś jesteś beznadziejny rękę by ukazało to ok ale palec ja z takim to papiernicze na chleb a nie jadę na sor
To ty tego a nie on mówisz zły niedobry to ciebie oni powini wziońć na sor stont ogułem a jemu chleby papiernicze dać całe te zamknij tom dupe grubasie przepraszam że tak pedziałem
To ty tego a nie on mówisz zły niedobry to ciebie oni powini wziońć na sor stont ogułem a jemu chleby papiernicze dać całe te zamknij tom dupe grubasie przepraszam że tak pedziałem
Kurwa zawieś konto i wróć tu jak się po polsku nauczysz pisać. To samo tyczy się typa,, którego komentowałeś!
Pamiętajcie mistrz patrzy!!
Kurwa zawieś konto i wróć tu jak się po polsku nauczysz pisać. To samo tyczy się typa,, którego komentowałeś!
Przyjebałeś się do niedpowiedniej osoby...
lol chyba jakiś niemowlak internetowy
Edit: Do autora: nie chlej tyle bo ci magnez wypłukuje
Hej Krzysztof niestety organizacyjnie bez zmian! Zobacz najnowszy film nie ma podziału na kategorie. Chleb papierniczy na tym forum ktoś kto przypomina mi proszę czekać?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów