Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zupełnie jak halman na Sadolu do momentu, aż go ktoś zgasi

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
nie sprowokujesz kowboju...

Halman ty masz pretensje do innych że jakieś gówno wrzucają a sam dajesz jakieś ciulstwa z stopchama
Możecie się odwalić od Halmana? Gdyby nie jego filmy, ten portal byłby znacznie uboższy. No i nie chce się dać wyszczepić, czyli głupi nie jest.
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Przestań się przyp🤬alać jełopie do wszystkich. Masz niezłą kolekcje warnów. Mam nadzieję, że wkrótce będzie ban

Się up🤬liliśta wszyscy tego Halmana jakby od tego wasze marne żywoty zależały. Robicie z siebie debilów próbując na siłę być śmiesznymi, oczywiście kosztem w.w osobnika. Ale jesteście w zdecydowanej większości tylko p🤬dami wychowanymi na warsaw shore czy innych trudnych sprawach, i takiemu Halmanowi możecie co najwyżej na napleta naskoczyć. P🤬dy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie