(tego po termitach się nie spodziewałem)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
(tego po termitach się nie spodziewałem)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hmmm... w skrucie to o co kaman bo nie chce mi sie tego czytac a i z angielskiego niestety geniuszem tez nie jestem ;/
14.Gumis napisał/a:
hmmm... w skrucie to o co kaman bo nie chce mi sie tego czytac a i z angielskiego niestety geniuszem tez nie jestem ;/
W skrucie to powiem że z polskiego też nie jesteś geniuszem.
a no widzisz zdarza mi się ;] Ja tylko lubie krew i flaki i do niczego więcej się nie nadaje Tutaj to powinniście chociaż po częsci zaakceptować ;p
Bardzo fajnie, że ktoś mnie poprawił, zapamietam poprawna pisownie do konca zycia, ale jak chcesz sie troche podbudować i wzajemnie sobie stawac piwka to napisz o co chodzi Ja bede wdzieczny i innym moze pomozesz
Bardzo fajnie, że ktoś mnie poprawił, zapamietam poprawna pisownie do konca zycia, ale jak chcesz sie troche podbudować i wzajemnie sobie stawac piwka to napisz o co chodzi Ja bede wdzieczny i innym moze pomozesz
14.Gumis
To jest tak. Najpierw jest pierd, potem śmierdzi. Czasem jest pierd.. z brązowymi gaciami. Wszystkie pierdy biorą się od wdychanych pierdów innych ludzi.
To jest tak. Najpierw jest pierd, potem śmierdzi. Czasem jest pierd.. z brązowymi gaciami. Wszystkie pierdy biorą się od wdychanych pierdów innych ludzi.
Haha i bardzo fajne wyjasnienie ;]
Pierd pozostaje pierdem i basta, ale prędkość 3,129m/s mi się nie zgadza. Moje są dużo szybsze:)
Ja lubię poczytać takie ciekawostki. A ponieważ temat bąków i robienia kupy jest od początku mojego życia w osobistym "top 3" - lubię to! tym bardziej.
Pomijając fakt, że jak grałem w gry online dawien dawno, to sraka poszła w pół minuty bo trzeba było szybko wracać na stanowisko komputerowe.
Więc wracając do właściwej treści.
Kiedyś na kupę wystarczyły mi około 1,5 minuty i koniec, obecnie trwa to około 4-7 minut. Więc mam pytanie.
Im człowiek dłużej żyje i więcej doświadczenia nabiera, tym dłużej wali srakę ?
Proszę o odpowiedź ludzi którzy spotkali się z tym problemem.
Więc wracając do właściwej treści.
Kiedyś na kupę wystarczyły mi około 1,5 minuty i koniec, obecnie trwa to około 4-7 minut. Więc mam pytanie.
Im człowiek dłużej żyje i więcej doświadczenia nabiera, tym dłużej wali srakę ?
Proszę o odpowiedź ludzi którzy spotkali się z tym problemem.
jak kurwa , kto i po co mierzył ile pierdzą termity/wielbłądy/kozy itd?
Silent but deadly HAHAHA
Bardzo przyjemny kanał znaleziony w odmętach internetu : >
Coś w rodzaju ciekawostki z sadistic.pl
Coś w rodzaju ciekawostki z sadistic.pl
Ach ten bączek, mały bączek... nie ma nóżek ani rączek. Po co bączka trzymać w dupie? Niech polata po chałupie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów