Wystrzałowa dziewczyna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Echhhh... na zachodzie czy tam za inną granicą to jest tak fajnie, kolorowo, wybuchowo. Nie to co nasz zacofany katogród....
co sie w tej francji odpierdala
lekcja z "przystosowania do życia w ciapakolandzie"
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
orion123123 napisał/a:
co sie w tej francji odpierdala
W dupie byłeś gówno widziałes to Irlandia jest nie francja
independent.ie/irish-news/crime/footage-shows-moment-youth-throws-fire...
Po drugie to Irlandia więc mógłby być co najwyżej rudy, a nie biały.
Misiu.
Mors_Nigra napisał/a:
Wy jesteście ślepi czy po prostu głupi? Gówniak który wrzucił jej tą petardę jest biały jak śnieg.
Po pierwsze nie petarda tylko rakieta.
Po drugie to Irlandia więc mógłby być co najwyżej rudy, a nie biały.
Misiu.
Cóż Polska jak zwykle zacofana...
@up up, bo to białe murzyny i tyle w temacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów