📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Floadzia ... po Tobie się jednak więcej spodziewałem.
Idioto Nie ma już gimnazjum tylko ty tam jeszcze kiblujesz
Ludzie_to_DEBILE napisał/a:
do szkoły kurwa gimby a nie chujstwa wrzucacie na sadistica
Teraz to będzie normalka z tym gównem bo nie mają już zadań domowych bo byli przemęczeni.
wiecie przez co serwis upada? no to jeden z powodow a drugi powod mozecie znalezc , ze tak powiem, na rondzie trzeci zjazd soundcloud.com/przem-ys-aw/mader-feat-g00gle-voice-halman-paruwa-micro...
Teściowa po obejrzeniu tego odcinka jest przekonana, że to wersja po godzinie 22-giej.
Na razie nie wyprowadzam jej z błędu.
Eksperyment trwa.
Na razie nie wyprowadzam jej z błędu.
Eksperyment trwa.
Sgs napisał/a:
wiecie przez co serwis upada? no to jeden z powodow a drugi powod mozecie znalezc , ze tak powiem, na rondzie trzeci zjazd
Przez, to że stał się kontrolowany. Kiedyś zobaczcie co było na hardzie a co teraz.
Żydzi na wojnie? Jakiej wojnie. Dzieje się rzeź a jakiś film co jakiś czas dodany lub fotka.
Jestem, ciekaw kto tym steruje
sroga bezbecja ;lol;
łap browca
łap browca
Ludzie_to_DEBILE napisał/a:
gimnazjum nie ma gruby zawiadowcodo szkoły kurwa gimby a nie chujstwa wrzucacie na sadistica
widać flodzia ma mózg wielkości orzeszka laskowego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów