📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
do szkoły kurwa gimby a nie chujstwa wrzucacie na sadistica
Nagroda premium za wsparcie kanału=możliwość wystawienia ujemnego piwa. Luźna propozycja, ale jak widać po powyższym materiale, bardzo potrzebna, za 30 minusowych piw powinien być ban i po miesiącu byłby spokój z tym przedszkolem
Tak tak tam rondo powinno być !
Verdi napisał/a:
Nagroda premium za wsparcie kanału=możliwość wystawienia ujemnego piwa. Luźna propozycja, ale jak widać po powyższym materiale, bardzo potrzebna, za 30 minusowych piw powinien być ban i po miesiącu byłby spokój z tym przedszkolem
Ja bym wolał walnąć debila kuflem
Chyba pierwszy raz mnie zatkało z zażenowania i..niedowierzania..Ludzkość..głupieje w postępie geometrycznym..Coś na kształt "Przypadku Benjamina Buttona";miast się starzeć-młodniał!Ludzie-miast mądrzeć-głupieją!
Caanonierka napisał/a:
Chyba pierwszy raz mnie zatkało z zażenowania i..niedowierzania..Ludzkość..głupieje w postępie geometrycznym..Coś na kształt "Przypadku Benjamina Buttona";miast się starzeć-młodniał!Ludzie-miast mądrzeć-głupieją!
Już pomysł ograniczenia zadawania prac domowych wychodzi. A będzie jeszcze lepiej... No ale tumanami łatwiej się steruje i niewiele potrzeba im do szczęścia...
- oglądanie tego syfu?
- dać piwo za ten syf?
serio Flodzia??!! noż kurwa błagam Cię...
- wrzucenie tego syfu?
- oglądanie tego syfu?
- dać piwo za ten syf?
serio Flodzia??!! noż kurwa błagam Cię...
Ten materiał powinien trafić na harda
Verdi napisał/a:
zważywszy na to, że większość oglądających i komentujących nie wstawiła tu nigdy nic, to takie ujemne piwa mogłyby pozbawić ten portal dobrych wrzutek. Taki Halman, czy inna Flodzia by dostała bana już dawno, a przecież czasem im się zdarzy coś fajnego wrzucić.
Payan napisał/a:
A Lodzia co lubi wsadzać sobie w dupę?
Flodzia na pewno chciała by odpowiedzą były sopelki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów