📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Karol to jest KOZAK. Wy nie czujecie że on CAŁĄ POLSKĘ troluje tymi niesamowitymi dowcipami.
jeszcze brakuje debila który doda Cerowskiego który mówi "pić"
Dzień dobry. Witam Państwa gorąco i serdecznie. Kolejna familiada i na początek, tradycyjnie mały sucharek.
glinglqnglowy glunglak napisał/a:
A ja myślę, że pan Karol zdaje sobie sprawę z sucharzenia i robi z tego swoistą tradycję. Nie ma Familiady bez suchara Nawet jaja sobie robi. Uśmiech na końcu mówi sam za siebie - "kurwa, jessst, nie pykło". Chill'n, ja tam się lubię pośmiać z żałosności tych żartów
Chyba ta rodzina która się głośniej zaśmieje to wygra program
najlepszy jest ten moment, kiedy nie wiesz czy żart się skończył czy dalej go będzie kontynuował.
Już idzie rzygać jak wy pierdolicie o tym Strassburgerze. Dowcip nienajgorszy i jakby wam na imprezie ziomek go opowiedział to raczej nie cisnęlibyście, że suchar w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów