📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ileż można, kurwa....
Karol w dobrej formie, nawet sam się śmieje ze swoich żartów.
Ogień z dupy.
Co mnie wyjebało z butow...
Familiada to już nie teleturniej tylko sitcom, bo nawet śmiech publiki jest podkładany...
Przy każdym z jego zjebanych dowcipów chowa rękę do kieszeni. Trzymanie się za pindola dodaje mu chyba poczucia własnej wartości przy tych chujowych dowcipach...
Kurwa musieli by mi chyba 1mln złotych dać, żebym podłożył śmiech do tych jego sucharów.
może gdybym widział to po raz pierwszy to pojawiłby się uśmiech na mojej twarzy ...
Teeeee moment kurwa, suchar wcale nie taki suchy, w porównaniu do poprzednich. Piwko daje jak siemasz:)
Jak by tak ją zakneblować, to dobra opcja, zawsze do domu odprowadzi.
---
Powinnam mu teksty pisać.
---
Powinnam mu teksty pisać.
Sędzia- Dlaczego zabiła pani męża z łuku?
Oskarżona- Nie chciałam obudzić dzieci.
Oskarżona- Nie chciałam obudzić dzieci.
A ja myślę, że pan Karol zdaje sobie sprawę z sucharzenia i robi z tego swoistą tradycję. Nie ma Familiady bez suchara Nawet jaja sobie robi. Uśmiech na końcu mówi sam za siebie - "kurwa, jessst, nie pykło". Chill'n, ja tam się lubię pośmiać z żałosności tych żartów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów