Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@genghiskhan Powiem Wam tyle, w dupie byliście i gówno widzieliście. Kolejne pierodlenie, jakie te zawieszenie hydropneumatyczne złe a nikt nawet do czynienia nie miał.
@SZAJBAAA
@genghiskhan Powiem Wam tyle, w dupie byliście i gówno widzieliście. Kolejne pierodlenie, jakie te zawieszenie hydropneumatyczne złe a nikt nawet do czynienia nie miał.
Tak Za to ty wiesz wszystko prawko pewnie masz od tygodnia
Idź spać dzieciaku.
Tak Za to ty wiesz wszystko prawko pewnie masz od tygodnia
Idź spać dzieciaku.
Tak wiem, bo mam Xantie i wiem, ze są to durne mity. Znajomy ma C5 jakieś 4-5 lat może i też jakoś nie zepsuło mu się te ''awaryjne'' zawieszenie. Więc po prostu przestań pieprzyć głupoty i powielać durne mity skoro nie masz nawet oparcia na faktach.
Tak wiem, bo mam Xantie i wiem, ze są to durne mity. Kolega ma C5 jakieś 4-5 lat może i też jakoś nie zepsuło mu się te ''awaryjne'' zawieszenie. Więc po prostu przestań pierdolić głupoty i powielać durne mity skoro nie masz nawet oparcia na faktach.
Synku skończ pierdolić!
Po pierwsze te twoje "stereotypy" z dupy się nie wzięły!
Po drugie ile masz tą Xantie? miesiąc?!
Po trzecie czytaj ze zrozumieniem!
Czytaj!
Jak coś się w tej hydraulice wysra to zapłaczesz przy bankomacie! Dotarło?
Z resztą z kim ja kurwa dyskutuje...
Synku skończ pierdolić!
Po pierwsze te twoje "stereotypy" z dupy się nie wzięły!
Po drugie ile masz tą Xantie? miesiąc?!
Po trzecie czytaj ze zrozumieniem!
Czytaj!
Jak coś się w tej hydraulice wysra to zapłaczesz przy bankomacie! Dotarło?
Z resztą z kim ja kurwa dyskutuje...
użytkuje C5 2 lata i jakoś uwierz mi jak jesteś kumaty to i nie płaczesz przy bankomacie jakimś cudem auto ma przejechane 320 tys km i się zawias nie psuje
i jak coś siew hydraulice wysra, to jedziesz do odpowiedniego warsztatu i robisz to raz a porządnie i tyle i wcale nie szarpie to jakoś kieszeni, pompy, sfery, siłowniki, przewody ciśnieniowe, jakoś to nie kosztuje za dużo poza tym wolę dopłacić kilka złotych więcej, ale wiem że o wiele dłużej mi to wytrzyma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów