Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@UP
No bo cie nie stać. Niczym nie będziesz jezdzil, chyba, ze z rodzicami do lidla na zakupy
Zapraszam na światła, juz rozgrzewam e46 ;]
a sam teraz ujeżdżam Citroena C5 od 1,5 roku i złego nie mogę powiedzieć na to auto, bo zawiecha to jest kosmos
Jak ktoś lubi jeździć tapczanem to pewnie kosmos
Tylko jak się w tej hydraulice coś popierdoli to będziesz płakał przy bankomacie
genghiskhan, niestety nie e36.. E46 FL 330i BMW ta sama bajka, dużo aut oszpeconych spojlerami, właściciele w dużej części to buractwo, dużo wypadków.. obie marki mają zepsutą opinię
może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI
ŁAŁ
hahah ale z ciebie żenujący ignorant. Gówno się dzieciaku znasz na czym kolwiek..
gula lata hahahah
Dla bezmózgich ignorantów jeżdżących mpkami...
VAG to nie tylko Volkswagen i Audi a także:
Bentley
Bugatti
Ducati
Lamborghini
SEAT
Škoda
Scania
MAN
Porsche
Jak ktoś ma kasę to może się bawić i jeździć Jaguarem, ale zapewne taka osoba nie siedzi tutaj i nie komentuje tego. Większość ludzi tu zaglądających to szary plebs który porusza się komunikacją miejską lub autem rodziców. Ot szara rzeczywistość
Pozdrawiam wszystkich w "nowych" autach nie posiadających klimy, webasta i innych udogodnień (o duszy nie wspomnę)
Rozgrzany tłumik wam w dupsko!
Czytałeś dokładnie co napisałem. Że większości VAG kojarzy się ze swoim ukochanym VW.... i co z tego, że do VAGA należa takie marki jak chociażby Bentley Bugatti czy lamborghini - to nie uczyni z twojego golfa wózka za 3mln dolców
ale chyba nie zczaiłeś o co mi chodziło, jakoś mnie to nie dziwi
Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie
Przeczytaj co napisałeś i jebnij się w dekiel.
Większych bzdur nie słyszałem, ale wiem, że na wsi to są auta marzeń. No i mało palą i są ładne
Tylko jak się w tej hydraulice coś popierdoli to będziesz płakał przy bankomacie
true story akurat
Ale pierdolicie...Jeden do VW by nie wsiadł bo kurwa pewnie Seatem starych zapierdala...Drugi rozgrzewa swoje bmw na światłach a bmw to najbardziej pospolite gówno jakie jeździ po polskich drogach...Pierdolone myślenie że jak ktoś ma golfa to chuja wart...wart więcej niż niejden pajac w swoim e36 za 3 tysie. Jeżdzę oplem i w chuju to mam bo to moje auto , sam je kupiłem i jest zajebiste...a pedały i hejty niech dalej wożą dupe w fotelikach
w dupie byłeś gówno widziałeś - właśnie dlatego jeździsz oplem i jeszcze toczysz żałosne dywagacje czy lepsza stara beta z 4 ćwiartek czy golfik od dziadka
i co z tego, że twoje i że sam kupiłeś? możesz wytłumaczyć?
Pozatym siadacie tak na tego VW, a prawdę mówiąc VW ma praktycznie polowe światowych najlepszych marek... Ja osobiście bardzo lubię VW i Audi. Ponieważ można kupić np. Audi A4, VW Passata B5, Golfa IV do 10 tysięcy złotych w bardzo dobrym stanie, mało palą, części nie są drogie są eleganckie, wygodne bardzo podoba mi się wygląd ogólny tych aut. Są to bardzo dobre auta, szanowane na całym świecie poimo tego, że nie są to moje wymarzone modele
Hmm
Owszem kupisz Golfa IV, Paska B5, Audi A4 do 10 tysięcy w TDI, będzie miał mały przebieg 250 tysięcy (co to dla diesla ) będzie mało palił itd. ale...
Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze które padną prędzej czy później (raczej prędzej) ? W którym miejscu te samochody są eleganckie? Są szanowane bo tak wmówili większości społeczeństwa że VW to coś nieśmiertelnego i zajebistego (tak było kiedyś ale idioci dalej to gówno kupują a potem płacz bo DSG wytrzymała tylko 100 tysięcy )
To tak jak by powiedzieć żę Mercedes to najlepsza marka na świecie bo kiedyś wypuścili W124 który i po milionie kilometrów się zepsuć nie chciał.
Wiesz ile kosztuje kosztuje turbina czy na przykład pompowtryskiwacze
regenerowane turbo ~tysiaka + robota trochę mozolna, pompowtryski to pikuś, w używce są dość tanie i robota łatwa chyba że chodzi o AL-ki. I tak spora część VW jeździ na pompie i wtryskach - niezniszczalna mieszanka
taki przesąd był kiedyś teraz spływa do nas fala raz że bitych aut na części a poza tym już są i części zamienne jak i używane i dla takiej szybkiej informacji, komplet zawiechy do mojej cytryny kosztuje 3 tys PLN (oryginalny) gdy w tym samym czasie oryginalne zawieszenie passata B5 FL kosztuje 2 tys a wytrzymuje znacznie krócej, poza tym po co kupować nowe jak można regenerować
true story akurat
wiem, że dla Ciebie Citroen jest fe a do tego nigdy nim nie jeździłeś
pamiętaj FAKTY nie opinie
ja Ci mogę powiedzieć fakty, bo to auto znam i użytkujemy 3 Citroeny w domu i jakoś nie narzekamy... VW miałem też, Audi też, ople były, więc zawsze coś innego się użytkowało, a to że ludzie pierniczą że francuz jest do dupy, elektronika się kopci, jebie się jak sam skurwysyn to się zgodzę, ale to tylko te modele, które kurwa są sprowadzane z zachodniej granicy i nie tylko i Pan wiesiu wielki mechanik, łączy kable jak popadnie nie mając o tym żadnej wiedzy.
A potem wychodzą hopski klocki...
oryginalne zawieszenie passata B5 FL kosztuje 2 tys
zależy co rozumiesz po pojęciam zawieszenie...
komplet ori wahaczy Lemfordera do B5 kosztuje ok 1.700zł i taki zestaw wystarcza na 250-300tys km.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów