Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za parę dni w Żerkowie odbędzie się kolejna edycja, możecie udać się tam w sobotę jako zwiedzający (i nic więcej bo wątpię żeby kogokolwiek z was wpuścili jako "wystawcę")
Filmik ma już prawie 3 lata, mimo tego poziom jest zaje...!!!
Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!
kolektor wydechowy z R36Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!
zapraszam kiedyś na zlot, zobaczysz ile serca i poświęcenia można włożyć w auto.. tak, mam VW i BMW, oraz mieszkam na wsi
VolksWagen wcale nie musi być przeciętny, patrz na moje:ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
dla mnie to jest dalej gówno
chciałeś zabłysnąć ale ci nei wyszło
idź pucuj wieśwagena pod stodołą
bmw - inna bajka, ale nie w wieśniackim wydaniu, czyli pewnie e36 15 letnie posiadasz i czujesz się dumnym posiadaczem tej marki premium
Pozdro dla fanów VAGA! Do zobaczenia na zlotach! a hejterem rozgrzany tłumik w dupsko!
Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....
Jeździjcie se na te zloty, może ktoś się kiedyś zlituje i jebnie bombe, rozjebie ten szajs jak i fanów - świat stanie się lepszy
Człowiek który nigdy nie siedział za kierownicą, nie miał własnego auta pierdoli farmazony że VW to szrot, wieś, auta dla biedaków, tandeta i chuj wie co jeszcze najgorsze. No jak mnie to wkurwia takie gadanie.
może i moje nie są z górnej półki, ale jest dużo konkretnych VW!
Audi? w przyszłym roku zamiast E46 będzie A6 Avant 3.0TDI
Plebsowóz - ale nie do zajebania, szczegolnie tdi'ki
mając VOLKSWAGENA pokazyjesz, że masz wyjebane na motoryzacje i jeździsz PRZECIĘTNYM (lub przeciętym ) autem
uffff
hahah ale z ciebie żenujący ignorant. Gówno się dzieciaku znasz na czym kolwiek..
Każdy ma swój gust albo bezguście i mam to w dupie :o
Co do kłótni dorzucę czy gorsze :
VW: Fajne autko za rozsądną cenę , raczej bezawaryjne
BMW:wygodne lecz nie zbyt lubię bo to jest dla lanserów (co prawda nową siódemeczką pośmigałbym)
Hondziwa : Dopracowane silniki z małą pojemnością a dużą mocą.
Ford: samochody które wytrzymają wszystko , fajne silniczki bardzo elastyczne
Nissan: Fajne nowoczesne auto , dużo modeli sportowych , ogólnie fajny design ale wnętrzem niestety lepszym bym nie pogardził
Mercedes :Wygodne samochody lecz spalanie może przerazić ,większe problemy z mechaniką naprawdę potrafią słono kosztować
Mitsubishi : Mechanicznie dopracowane samochody , ale potrafią się spierdolić wszystkie te kontrole trakcji itd.
Opel:tanie auta , dosyć wygodne jak na taką cenę ale za to rdzę to lubią jak tusk ruchać naród
AUDI:Twarde samochody , dosyć wygodne ale jednak jak za tą cenę wolałbym inny model
CHEVROLET:Samochody z małym silnikiem radzą sobie dobrze ,tanie użytkowe auto
KIA:Jak biedronka : w miarę tanie , w miarę dobrę
MAZDA:Sportowę z wytrzymałymi silnikami , a rodzinne bardzo wygodne jeżeli chodzi o tylną kanapę
VOLVO:Starsze modele bardzo bezpieczne , te nowsze fajne wnętrze
CITROEN i PEUGEOT:Typowy francuz , ładny i nowoczesny z zewnątrz chujowy środek
FIAT: Oczywiście FSO stare polskie , zajebiste .Nowe modele chujowe bo nie z Polski (chociaż fiat 500 przypadł do gustu)
Teraz mnie hejtujcie bo mam mitsubishi
Nie wiem dlaczego, ale Wam wieśniakom VAG to juz tylko się kojarzy z VW, a to przecież jeszcze audi na które przeważnie was nie stać. i nie mówie tu o 15 letnich A3 w tedeiku tylko nowszych fajnych furach....
Dla bezmózgich ignorantów jeżdżących mpkami...
VAG to nie tylko Volkswagen i Audi a także:
Bentley
Bugatti
Ducati
Lamborghini
SEAT
Škoda
Scania
MAN
Porsche
Jak ktoś ma kasę to może się bawić i jeździć Jaguarem, ale zapewne taka osoba nie siedzi tutaj i nie komentuje tego. Większość ludzi tu zaglądających to szary plebs który porusza się komunikacją miejską lub autem rodziców. Ot szara rzeczywistość
Pozdrawiam wszystkich w "nowych" autach nie posiadających klimy, webasta i innych udogodnień (o duszy nie wspomnę)
Rozgrzany tłumik wam w dupsko!
Chuj ci do tego co kto dziara.
co racja to racja.
osobiście wolę pchać malucha niż jeździć volkswagenem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów