Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak Tak. Tutaj Krytykujesz VW i smiejesz sie z VW a pewnie tak ci smutno ciagle patrzec na bmw :/ maluchy zgniły to teraz beemki docierają....
tak Tak. Tutaj Krytykujesz VW i smiejesz sie z VW a pewnie tak ci smutno ciagle patrzec na bmw :/ maluchy zgniły to teraz beemki docierają....
Dzieciak nie zrozumiałeś.
Do szkoły!
Trzeba być pojebanym żeby sobie wydziarać znaczek jakiegoś koncernu! Zwłaszcza chodzi mi o pierwsze zdjęcie
Trzeba być pojebanym żeby sobie wydziarać znaczek jakiegoś koncernu! Zwłaszcza chodzi mi o pierwsze zdjęcie
To dlaczego wstawiłeś zdjęcia tylko VW a nie tatuaży z innymi koncernami hejterze ?
Idiotów nie brakuje, do każdej marki czy koncernu idzie znaleźć kogoś z tatuażem, ale ty specjalnie wybrałeś markę vw po to aby siać propagandę że to tylko wśród właścicieli vw są pojebane jednostki. Nie wiem jakaś zazdrość, żal ? kiedyś trąbną na ciebie, czy może wyprzedził cię jak jechałaś matizem którym się nie da wyprzedać ? Skąd hejt ?
Co do "zwłaszcza pierwsze zdjęcie" Co tak nagle zaczęło cię razić nawiązanie do nazizmu, a w innych postach sam jedziesz po ciapatych i żydach..
Pozwoliłem sobie zacytować
uuuu koze daj.... koze daj..... ciapaty to chuj uuu ajjjj
http://www.sadistic.pl/nie-zwlekaj-kup-koze-vt204638.htm#2210153
Czy zawsze musi się przewinąć jakiś skurwiały żyd który tylko czyha na kasę? [...]
Ale jak przyjedzie jakiś skurwysyn żyd to bez patrzenia w papiery płacą!
http://www.sadistic.pl/prudential-vt207409,15.htm#2245381
Ciśniesz ostro... a to tylko dwa z twoich postów. , a tutaj nawiązanie do nazizmu to wielkie oburzenie i postawa "o mój boże jaka żenada", a tam ciśniesz ostro.. Hipokryto zakłamany.
To dlaczego wstawiłeś zdjęcia tylko VW a nie tatuaży z innymi koncernami hejterze ?
Idiotów nie brakuje, do każdej marki czy koncernu idzie znaleźć kogoś z tatuażem, ale ty specjalnie wybrałeś markę vw po to aby siać propagandę że to tylko wśród właścicieli vw są pojebane jednostki. Nie wiem jakaś zazdrość, żal ? kiedyś trąbną na ciebie, czy może wyprzedził cię jak jechałaś matizem którym się nie da wyprzedać ? Skąd hejt ?
Coś jeszcze?
Nie widziałem aby ktoś sobie wstawiał w miejsce swastyki znaczka Hondy kurwa mać!
Z resztą jesteś kierowcą VW więc to wszystko tłumaczy.
Ciśniesz ostro... a to tylko jeden z twoich postów. , a tutaj nawiązanie do nazizmu to wielkie oburzenie i postawa "o mój boże jaka żenada", a tam ciśniesz ostro.. Hipokryto zakłamany.
Wyrwane z kontekstu.
Nadawał byś się do TVN'u.
Powklejaj jeszcze więcej moich cytatów (fajnie wiedzieć że ma się fana ) tylko nie zapominaj że to nie jest forum
Radia Maryja.
Ps. Autograf wyślę Ci mailem.
Liczyłem na coś mocniejszego jako odpowiedź.. no cóż..
Nie warto się na niektórych wysilać
BTW. Skończcie już chodź tutaj pierdolić i spierać się jak w piaskownicy o to "która to marka samochodu lepsza"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów