Wiem że mi się dostanie ale musiałem to wrzucić żeby poczytać wasze sadystyczne komentarze na temat wokalisty (?)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta Michalina ma 2 rzeczy, których nie ma większość z Was- talent i odwagę.
Gadacie, że to pedał, zbok itp a i tak jak go zatrudnią to będzie miał taką kasę, że ja pierdole.
Ale co jak co feelingu i głosu można mu pozazdrościć.
Ale co jak co feelingu i głosu można mu pozazdrościć.
"Przyszedł już czas, nienawiść zniszczyć w sobie..." Tyle w ramach komentarza. Widzicie wokalistę, słyszycie piosenkę i twierdzicie, że jest zajebista... Wsłuchajcie się w słowa, bo nie wystarczy słyszeć, trzeba słuchać!
Ja pierdole idźcie w chuj napinacze, Stefan ma poprostu dlugie wlosy i kobieca urode. Nie znosze jebanych pedałów, ale on zachowuje sie normalnie, nie udaje jebanego macho, ktorym nie jest jak wiekszosc was zasranych kozaków tutaj ruchających panny z pikseli.
Nie rozumiem wszystkich ktorzy kurwa ogladaja te pojebane programy w telewizji. Starczy juz tych jebanych darmozjadow ktorzy chuj wielki robia a maja wiecej kasy niz normalny czlowiek ktory zapierdala zeby marna stowe dniowki zarobic no bez przesady kurwa
Niestety znam goscia z widzienia blondyna ktora tam go "podziwia'' to moja siostra pedalem nie jest ale laska z kutasem jak najbardziej
a to filmik z jego tworczosci glos ma skurwiel dobry..
a to filmik z jego tworczosci glos ma skurwiel dobry..
Nie śpiewa jakoś wybitnie. Nawet może być dla takiej publiki, co tam siedzi w programie. Gość odpierdala manianę do takiego utwory.. To jest piosenka rockowa, a koleś tańczy do niej jakiegoś kurwa kujawiaka!!
Wypierdalać z sadistica z takim pedalstwem !!!!
Wygląda na transwestytę... Gdyby się tak umalował i wydepilował, to byście go ruchali i mieli zdziwko, jakby oznajmił że nazywa się Mietek.
No, a jakby trafił do więzienia to dopiero by się z nim zabawili... Spragnieni seksualnych doznań kryminaliści.
No, a jakby trafił do więzienia to dopiero by się z nim zabawili... Spragnieni seksualnych doznań kryminaliści.
Czytając wasze komentarze dochodzę do wniosku, że to był zamierzony dobór utworu do wizerunku. Niezbyt trawie homo, mam w dupie jaka ma orientacje ten kolo, ale trzeba przyznać postawił sobie za cel pewien przekaz i go w pełni osiągnął.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów