Wiem że mi się dostanie ale musiałem to wrzucić żeby poczytać wasze sadystyczne komentarze na temat wokalisty (?)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BOze czemu sie rodza takie stworzenia bo czlowiekiem go nie mozna nazwac i zeby zjebac Piosenke wybitnego czlowieka ZAL ZAL ZAL Tepic Pedalow
Zamiast nagrywać ekran komputera telefonem komórkowym polecam skorzystać np. ze strony keepvid.com.
Kurwa! Aż dreszcz mnie przeszedł jak to zaczął śpiewać.
Ps. Nie, nie doszedłem i nie podoba mi się koleś.
Ps. Nie, nie doszedłem i nie podoba mi się koleś.
kurwa polski bieber
Ola jak to usłyszy będzie zachwycona jej theme song w bardzo dobrym wykonaniu
co to za piździsko w środku jury ?
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
daleko, daleko mu do Czesia, do pięt nawet nie sięga;/ pajac. gejom i nie wiem co to jest stanowcze NIET
ale i tak kocham tą pieśń
ale i tak kocham tą pieśń
to Shakira ?
To kurwa sadistic a nie tamiec z pedałami, Zadnrgo wrazenia ma mnie nie zrobił!
Ż --- --- -- -- - -- A-- --- --- -- -- - L
I Chuj!...
Ż --- --- -- -- - -- A-- --- --- -- -- - L
I Chuj!...
spedalony w kosmos.. no ale trzeba przyznać, że głos ma.
niemniej jednak są takie kawałki , których ruszać się nie powinno.
niemniej jednak są takie kawałki , których ruszać się nie powinno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów