18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
EscPL 2014-11-25, 18:33 2
No cóż, teraz norma - zrobić grę na szybko, a później bugi
Zgłoś
fumfel 2014-11-25, 18:56 14
nie wiem z kąd wy to macie ale mój pirat od R.G Mechanics popierdala aż miło
Zgłoś
xXcarlossXx 2014-11-25, 21:30 1
fumfel napisał/a:

z kąd

Ty tak na poważnie?
Zgłoś
BrainSeeker 2014-11-25, 21:32 8

i tak znaczny postęp jeżeli chodzi o bugi

po obejrzeniu filmiku "łódź kurwa" nabierze nowego znaczenia.
Zgłoś
sosikhehe 2014-11-25, 22:10 1
cienki ten far cry 4 mogli to nazwać far cry 3.5
bug'ów w chuj już nie mówiąc o problemach z black screen i brakiem zapisu gry
i ogólnie słabo przemyślane gdzie no kurwa gdzie na 8011m jest taka wyjebana baza drogi budyneczki i goście stoją na warcie na zewnątrz... z metra ładuje 30 pocisków w morde koteczka z ak-47 a ten dalej żyje NO KURWA ROBOKOT, koleś dostaje strzałą z łuku i wypierdala na orbite okołoziemską rewelacja... i tak dalej...
ciekawe czy długo ubisoft bedzie sie z tym pierdolił tak jak ea z bf4

Metal up your ass
Zgłoś
Namex 2014-11-25, 22:42 5
Dlatego dzisiejsze gry się bierze wpierw z torrentów, a potem ew kupuje.
Zgłoś
Wikmndfm 2014-11-25, 23:18
I na dodatek żaden granat nie wybucha :S

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
KurtSmolorz 2014-11-25, 23:20 3
Nie szkoda wam czasu na gry? Ja od kiedy uświadomiłem sobie, że dziewczyna, gitara , motocykl są fajniejsze jestem odrobinę szczęśliwszym człowiekiem. Nie żebym "rzucał kamieniem" sam kiedyś byłem glnojadem przy monitorze choć wtedy gry były zdeka zupełnie inaczej projektowane (hack and slashe itp.).
Zgłoś
revelsat 2014-11-25, 23:27
ano... ano nie szkoda można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie
Zgłoś
KurtSmolorz 2014-11-25, 23:46
revelsat napisał/a:

ano... ano nie szkoda można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie

Komu mydlisz oczy? Prędzej czy później dojdziesz do tych samych wniosków co ja. No chyba, że masz żelazna dyscyplinę - to zwracam honor. Ja nigdy nie miałem i wpadałem w nałóg "jeszcze jeden quest"...
Zgłoś
-.-_..-_-_.-_... 2014-11-26, 0:51
Nie dość, że gra zrobiona przez polaków, to jeszcze ją można mieć za darmo... A i tak narzekają polaczki.
Zgłoś
miskolargol 2014-11-26, 5:34 1
gram 15 godzin i gra mi sie raz zawiesila, a wiec chyba czas na wymiane sprzetu chlopaki.
Zgłoś
w................3 2014-11-26, 8:28
@-.-_..-_-_.-_... Ić stont
Zgłoś
revelsat 2014-11-26, 13:33
KurtSmolorz napisał/a:

Komu mydlisz oczy? Prędzej czy później dojdziesz do tych samych wniosków co ja. No chyba, że masz żelazna dyscyplinę - to zwracam honor. Ja nigdy nie miałem i wpadałem w nałóg "jeszcze jeden quest"...

Nie powiem że czasem wieczorem się nie zapomnę i nie wsiąknę na trochę dłużej, ale ogólnie ogarniam i nie gram zbyt długo bo mi najzwyczajniej dnia szkoda. Inna sprawa że nałogowo kupuję gry i filmy, przeceny wszędzie takie że szkoda nie skorzystać, jak baba kurwa, jak baba...
A potem to mam ochotę samemu sobie wpierdolić za swoja własną głupotę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów