Czyli Bug Cry 4
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem z kąd wy to macie ale mój pirat od R.G Mechanics popierdala aż miło
i tak znaczny postęp jeżeli chodzi o bugi
po obejrzeniu filmiku "łódź kurwa" nabierze nowego znaczenia.
cienki ten far cry 4 mogli to nazwać far cry 3.5
bug'ów w chuj już nie mówiąc o problemach z black screen i brakiem zapisu gry
i ogólnie słabo przemyślane gdzie no kurwa gdzie na 8011m jest taka wyjebana baza drogi budyneczki i goście stoją na warcie na zewnątrz... z metra ładuje 30 pocisków w morde koteczka z ak-47 a ten dalej żyje NO KURWA ROBOKOT, koleś dostaje strzałą z łuku i wypierdala na orbite okołoziemską rewelacja... i tak dalej...
ciekawe czy długo ubisoft bedzie sie z tym pierdolił tak jak ea z bf4
bug'ów w chuj już nie mówiąc o problemach z black screen i brakiem zapisu gry
i ogólnie słabo przemyślane gdzie no kurwa gdzie na 8011m jest taka wyjebana baza drogi budyneczki i goście stoją na warcie na zewnątrz... z metra ładuje 30 pocisków w morde koteczka z ak-47 a ten dalej żyje NO KURWA ROBOKOT, koleś dostaje strzałą z łuku i wypierdala na orbite okołoziemską rewelacja... i tak dalej...
ciekawe czy długo ubisoft bedzie sie z tym pierdolił tak jak ea z bf4
Dlatego dzisiejsze gry się bierze wpierw z torrentów, a potem ew kupuje.
Nie szkoda wam czasu na gry? Ja od kiedy uświadomiłem sobie, że dziewczyna, gitara , motocykl są fajniejsze jestem odrobinę szczęśliwszym człowiekiem. Nie żebym "rzucał kamieniem" sam kiedyś byłem glnojadem przy monitorze choć wtedy gry były zdeka zupełnie inaczej projektowane (hack and slashe itp.).
ano... ano nie szkoda można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie
revelsat napisał/a:
ano... ano nie szkoda można pogodzić to z hobby, szkołą/studiami/pracą itp. przecież, nie trzeba nołlajfić całe dnie
Komu mydlisz oczy? Prędzej czy później dojdziesz do tych samych wniosków co ja. No chyba, że masz żelazna dyscyplinę - to zwracam honor. Ja nigdy nie miałem i wpadałem w nałóg "jeszcze jeden quest"...
Nie dość, że gra zrobiona przez polaków, to jeszcze ją można mieć za darmo... A i tak narzekają polaczki.
gram 15 godzin i gra mi sie raz zawiesila, a wiec chyba czas na wymiane sprzetu chlopaki.
@-.-_..-_-_.-_... Ić stont
KurtSmolorz napisał/a:
Komu mydlisz oczy? Prędzej czy później dojdziesz do tych samych wniosków co ja. No chyba, że masz żelazna dyscyplinę - to zwracam honor. Ja nigdy nie miałem i wpadałem w nałóg "jeszcze jeden quest"...
Nie powiem że czasem wieczorem się nie zapomnę i nie wsiąknę na trochę dłużej, ale ogólnie ogarniam i nie gram zbyt długo bo mi najzwyczajniej dnia szkoda. Inna sprawa że nałogowo kupuję gry i filmy, przeceny wszędzie takie że szkoda nie skorzystać, jak baba kurwa, jak baba...
A potem to mam ochotę samemu sobie wpierdolić za swoja własną głupotę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów