📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Babka szybciej się dowie od nich... tadam.
Taki inteligentny prezent to chyba od fagasa wnuczki
Wychowujesz sobie córke na dobrą kobiete, a ta w święta tobie murzyna przyprowadza do domu.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Taki inteligentny prezent to chyba od fagasa wnuczki
wątpie, on by raczej próbował ten prezent ukraść.
Za ruchanie sie z czarnuchami, biala kobieta w najlepszym wypadku powinna zostać skazana na wygnanie do kraju z którego pochodzi jej kochaś.
Wychowujesz sobie córke na dobrą kobiete, a ta w święta tobie murzyna przyprowadza do domu.
Lepiej niż brudnego polaka, który każdą forme higieny typu golenie pach czy mycie dupy po sraniu uważa za pedalstwo.
Mokebe napisał/a:
Lepiej niż brudnego polaka, który każdą forme higieny typu golenie pach czy mycie dupy po sraniu uważa za pedalstwo.
Lubisz mleć ozorem,to widać po twoim komentarzu.
Pewnie twój chłopak jest zadowolony i nie musi myć dupy po sraniu.
klon598 napisał/a:
wydziedziczyc zerwac wszelkie kontakty i zapomniec tyle w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów