Według relacji redaktorów TVN24, skandaliczna i bulwersująca oprawa o treści "litewski, meksykański, hiszpański chamie, klęknij przed polski panem" zawisła dziś na meczu B klasy. Za przygotowanie oprawy jest odpowiedzialny pewien kibol - faszysta nieznany jeszcze nikomu z imienia i nazwiska. Policja zapowiedziała, że dołoży wszelkich starań, aby sprawcę tego przestępstwa wywleczono o 6 rano z domu, zakuto w kajdanki i doprowadzono do prokuratury w świetle medialnych fleszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Według relacji redaktorów TVN24, skandaliczna i bulwersująca oprawa o treści "litewski, meksykański, hiszpański chamie, klęknij przed polski panem" zawisła dziś na meczu B klasy. Za przygotowanie oprawy jest odpowiedzialny pewien kibol - faszysta nieznany jeszcze nikomu z imienia i nazwiska. Policja zapowiedziała, że dołoży wszelkich starań, aby sprawcę tego przestępstwa wywleczono o 6 rano z domu, zakuto w kajdanki i doprowadzono do prokuratury w świetle medialnych fleszy.
Nie rozumiem. Wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Polacy, dumna rasa panów!
Jeśłi miało to być obraźliwe / prześmiewcze to troche nie wyszło. Żadna praca nie hańbi, każdy zawód jest potrzebny (śmieciarz, kanalarz, szambiarz itp. bo inaczej byśmy brudem zarośli gdyby tych osób nie było. Obecnie z tego co czytam to problemem obecnej Europy (północ w szczególności) jest to, że każdy chce być dyrektorem i panem na wysokim stanowisku "biurowym", a prostej, fizycznej roboty nikt nie chce odwalać. Stąd teraz taki bum na Polaków, bo nie oszukujmy się - jeśli zarobek jest godziwy to Polacy wszystko zrobią Poza tym jeśli byłoby to nieopłacalne to nikt by nie jeździł sprzątać kibli
PS. Nie wiem skąd teraz taka nagonka na te stadionowe napisy czy jak to się tam nazywa. Kilku jełopów bez szkoły walnie jakiś transparent i już płacz w mediach, że jesteśmy agresywni. Ostatnio widziałem, że dziennikarze TVN przyjebali się do jakiegoś napisu w którym ponoć litery "S" namalowane były w sposób podobny do pioruna, co niby miało symbolizować naszą sympatię do SS
Yggdrasil napisał/a:
PS. Nie wiem skąd teraz taka nagonka na te stadionowe napisy czy jak to się tam nazywa. Kilku jełopów bez szkoły walnie jakiś transparent i już płacz w mediach, że jesteśmy agresywni. Ostatnio widziałem, że dziennikarze TVN przyjebali się do jakiegoś napisu w którym ponoć litery "S" namalowane były w sposób podobny do pioruna, co niby miało symbolizować naszą sympatię do SS
Tak to jest gdy za "specjalistów i doradców" ma się nierobów z fundacji Nigdy Więcej" - którzy żyją z tropienia faszyzmu, nazizmu, rasizmu, ksenofobii, homofobi, antysemityzmu i innych pochodnych pojęć używanych pod byle pretekstem.
w szkole średniej byłem na wymianie w Niemczech i brat szwaba, u którego mieszkałem był jakimś skinheadem który bił się na meczach czy inne gówno. podobno mówił że jeżdżą na mecze reprezentacji wszędzie tylko nie do Polski i rosji, bo się boją nie wiem czy to prawda, ale mimo że nie popieram burd na stadionach poczułem dumę
yoyoyo, Niech nas rudy przeprosi za krzywdy które doświadczyliśmy przez niego.
Kurwa, pretendent do nagrody "suchar roku". Widać, że jakiś spedalony gimbus to robił, bo starsi zazwyczaj nie używają kredek.
Płakać mi się chce jak widzę, co się dzieje z polską.. Zamiast stać za swoimi to w dzisiejszych czasach media wolą obsmarować swoich a moi rodacy (najczęściej zagranicą) nazywają mnie "Polaczkiem", można się naprawdę załamać..
jaracie się wielkim sukcesem "śledczych reporterów TVN"; nie ma co pi****li sensację na miarę watergate
co do wywlekania, prokuratury itp to mogą skoczyć temu dzieciakowi co to namalował kredkami świecowymi
co do wywlekania, prokuratury itp to mogą skoczyć temu dzieciakowi co to namalował kredkami świecowymi
@up
Nie wiem czy wiesz, ale tekst pod transparentem nie jest na serio -.-
Nie wiem czy wiesz, ale tekst pod transparentem nie jest na serio -.-
Rozumiem dul dópy o litwinów ale kurwa, meksykanie są po drugiej stronie Ziemii i mają w nas wyjebane, popierdolone sąstereotypy, że paru marynażyków chciało wpierdol to już zaraz kurwa wszyscy niby chcą, a do hiszpanów to ja kurwa nie wiem o co kaman.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów