Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Nagrywający pizda.
Kurwa! Co ci Ukraińcy znów w Katowicach odpierdalają! Nagrywający nie mógł nawet spokojnie pod skarbkiem usiąść! Dobrze że nagrał. U mnie na osiedlu banderowcy kradli telefony i włączali w nich latarki a następnie wsadzali właścicielom do kieszeni. Polakom się komórki rozładowywały szybko i nie mogli z neta korzystać!
Nie żadni banderowcy tylko Bracia z Ukrainy polski psie
Ty banderowski banderowcu! Bracia? Banderowcy u mnie a osiedlu podmieniają lokatorom wycieraczki!!!!
Kurwa! Co ci Ukraińcy znów w Katowicach odpierdalają! Nagrywający nie mógł nawet spokojnie pod skarbkiem usiąść! Dobrze że nagrał. U mnie na osiedlu banderowcy kradli telefony i włączali w nich latarki a następnie wsadzali właścicielom do kieszeni. Polakom się komórki rozładowywały szybko i nie mogli z neta korzystać!
Wojna hybrydowa
Choć level 35 > to postura jak 15latek.
Ten szczur to pewnie z 60kg i 165cm max... ale pierdolony szura do ludzi
Ja osobiście, to jeszcze bym laczkiem na pysk poprawił zanim z glebyy by sie podniósł.
Czyli po murzyńsku.