📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Maj nejm is dzeni i hef nou penis? Dobrze slysze?
Znawca_Cipek napisał/a:
Maj nejm is dzeni i hef nou penis? Dobrze slysze?
Her name is Jenny, oouh, bitch don`t have no pennies
Raczej no panties.
Ta gruba serio by salto jebła na końcu?
Coordinator napisał/a:
Raczej no panties.
Też tak myślałem, ale przepisałem z oryginalnego tekstu (i tak nie wiem co to znaczy, bo rozumiem tylko: suka blyat, paszoł na chuj itp.)
W sumie dwie opcje pasują: suka nie ma grosza (po naszemu kasy), albo suka nie ma majtek
Szpetne te laski
Kolejne gówno ujrzało światło dzienne. Czemu to tak masowo wypływa? Gejczelendże zajebane
Czelendż sponsorowany pzez producenta wózków inwalidzkich...
Az mnie zabolało. Spoko jak bedzie lezala w szpitalu to moze troche schudnie na szpitalnej diecie.
LBZ napisał/a:
Az mnie zabolało. Spoko jak bedzie lezala w szpitalu to moze troche schudnie na szpitalnej diecie.
nie licz na to, że w hamerykańskim szpitalu karmią tak dobrze, jak w polskim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów