📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
" Szacun dla obu panów"
Błąd w opisie filmu.
Na filmie jest tylko jeden Pan. Jest biały i ujeżdża swojego czarnego niewolnika.
Błąd w opisie filmu.
Na filmie jest tylko jeden Pan. Jest biały i ujeżdża swojego czarnego niewolnika.
Loaloa napisał/a:
Dwóch napakowanych półnagich typów z tępymi ryjami macających się po dupach. Dla mnie pedalstwo, dla was "zajebista walka". Kryptogeje widać rządzą na sadolu;-)
Ty naprawde masz smutne zycie. Raz sie przypierdalasz, ze polacy to zacofani mentalnie biedacy i blizej im do malp niz do zachodu, a innym razem wyzywasz od pedalow i kryptogejow. Jebany przegraniec zyciowy z tradem na mordzie.
balacha na rękę i po wszystkim:D prawie jak bonus bgc:D nie no tak naprawde to mistrzostwo
To był klucz, kimura, americana jak zwał tak zwał ale nie balacha %-)
kubczyk napisał/a:
Americana jest chyba gdy przeciwnik ma rękę wyprostowaną pod kątem prostym do swojego ciała, to była kimura.To był klucz, kimura, americana jak zwał tak zwał ale nie balacha %-)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów