📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
kurcze pierwszy raz ją widziałem...szacun dla obu Fighterów. @up zgadzam się z Tobą
W PRIDE owszem, przeszedł do UFC i sie posypało. Tyle że i w sumie już wiek nie ten.
Brakuje tych gal, zawsze coś grubego się działo.
fedor tak jak metalica skonczyla sie na kill'em all
Emelianenko mimo, że zaczął przegrywać pod koniec to ikoną zostanie na zawsze
sai87 napisał/a:
W PRIDE owszem, przeszedł do UFC i sie posypało. Tyle że i w sumie już wiek nie ten.
Nie wyszło znawco, Fedor nie walczył nigdy dla UFC - jedynie dla Strikeforce, które później zostało wykupione przez UFC, ale Rosjanin już wtedy nie miał kontraktu z tą organizacją.
Stary, dobry Pride. Żadnych zbędnych ograniczeń, czyste mma, nie to co w dzisiejszych śmiesznych organizacjach.
najbardziej lubiłem PRIDE! nawet K1 nie było tak zajebiste jak PRIDE, no i zawodnicy - sama elita.
Dwóch napakowanych półnagich typów z tępymi ryjami macających się po dupach. Dla mnie pedalstwo, dla was "zajebista walka". Kryptogeje widać rządzą na sadolu;-)
Wytlumaczcie mi jedno, jakim cudem emalienko byl w stanie odjebac cos takiego po takim suplexie? Niesamowity gosc, szacun.
Loaloa napisał/a:
Dwóch napakowanych półnagich typów z tępymi ryjami macających się po dupach. Dla mnie pedalstwo, dla was "zajebista walka". Kryptogeje widać rządzą na sadolu;-)
mama cie w dupe walila???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów