📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ru.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%8F%D0%BD%D0%B5...
Tu jest poprawnie, zapis fonetyczny to Fiodor Władimirowicz Jemieljanienko. A wy posługujecie się zangielszczonym imieniem i nazwiskiem i macie się za ekspertów i poliglotów.
Tu jest poprawnie, zapis fonetyczny to Fiodor Władimirowicz Jemieljanienko. A wy posługujecie się zangielszczonym imieniem i nazwiskiem i macie się za ekspertów i poliglotów.
Ambactus Caelestis napisał/a:
sory chodziło mi o Pride,a napisałem UFC bo oglądałem walkę Pata Barrego z UFC 115 z Cro copem. mój bład pride a ufc czy stikeforce to różnica i to wielka. każdy może się pomylić, ja to zrobilem za co przepraszam@maxs90
Fedor nigdy nie walczył w UFC. Znawco Pudziana.
@up teraz niby wiesz z jakiej federacji, a pewnie po pojeździe od Ambactus Caelestis się osrałeś, ruszyłeś dupę i poszperałeś w necie. zanim się coś napisze, trzeba być tego pewnym. alleluja!
Nie ważne czy Fedor,czy Fjodor,czy chuj wie kto jeszcze,ważne,że to pierdolona bestia,której wkurwić bym nie chciał.
karollapucha nie wiem jak Ty ,ale ,żeby kliknąć na klawiaturze to ruszam palcami nie dupą, to po pierwsze po drugie jakbyś śledził posty związane z mma to widziałbyś ,że interesuje się troszkę mma po moich wpisach i troszkę orientuje się kto to Lessnar , GSP, Cro Cop, Patric Barry, Jose Aldo ,itd ,a po trzecie to każdy się może pomylić mój błąd wyniknął z tego ,że oglądałem walkę z ufc no i o tej federacji wspomniałem,a większość moich ulubionych wojowników jest z tej federacji (ufc) ,a ze strikeforce to kojarzy mi się głównie Giną Carano Fedor zasłużył na swój tytuł w latach formy i jest przykładem na to jak szybko "fani" się odwracają od mistrzów gdy przegrają parę walk będąc na szczycie
Ja pierdole, 15 komentarzy o tym jak sie pisze jego imie i nazwisko...
konkrator napisał/a:
Polska wikipedia zeby czlowiek mogl odczytac nazwe tu chodzi o zawodnika wielkiej klasy a ty pokazales ze nie znasz sie na tym sporcie tylko czekasz az ktos ci piwo postawi poogladaj kilka jego wal a skumasz a moderatorze dla takiej wielkiej slawy imie i nazwisko powinno byc napisane z capslockiem wiec nie spinaj posladkow wdech wydech
en.wikipedia.org/wiki/Fedor_Emelianenko a tu prosze prawdziwa wersje spinacze
bo Fiodor Jemieljanienko to jest po polsku baranie jebany, Fedor Emelianenko po angielsku a Фёдор Владимирович Емельяненко po rosyjsku. boze, kurwa, gdzie ja zyje...
Up własnie... i z takim czymś modowie nic nie robią ...
niech któryś będzie taki dobry i wstawi z napisami ^^ bo wszystkiego nie umie ogarnąć.
niech któryś będzie taki dobry i wstawi z napisami ^^ bo wszystkiego nie umie ogarnąć.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
mjolnir napisał/a:
ja jeszcze lubię Cro-Cop-a
ja nie, jak jest z Dorotą Wellman to ok, ale jak sam prowadzi "milion w minutę" to lipa straszna
<code>@maxs90
karollapucha nie wiem jak Ty ,ale ,żeby kliknąć na klawiaturze to ruszam palcami nie dupą, to po pierwsze po drugie jakbyś śledził posty związane z mma to widziałbyś ,że interesuje się troszkę mma po moich wpisach i troszkę orientuje się kto to Lessnar , GSP, Cro Cop, Patric Barry, Jose Aldo ,itd ,a po trzecie to każdy się może pomylić mój błąd wyniknął z tego ,że oglądałem walkę z ufc no i o tej federacji wspomniałem,a większość moich ulubionych wojowników jest z tej federacji (ufc) ,a ze strikeforce to kojarzy mi się głównie Giną Carano Fedor zasłużył na swój tytuł w latach formy i jest przykładem na to jak szybko "fani" się odwracają od mistrzów gdy przegrają parę walk będąc na szczycie</code>
sorka za post pod postem cos mi nie wyszlo bo jestem w stanie zajebistym ale
@Max90
taki z Ciebie znawaca (haha) a naprawde gówno wiesz o tym sporcie, tak sie składa ze Fedor walczył w UFC i wygrał w swoim debiucie z Rogersem potem kolejno przegral z Werdumem (myślał ze goscia juz ma niestety tez byl jeszcze przytomny i trójkąt mu założył) potem z jakims Silva i Hendersonem(który walczy kategorie niżej). Ty jeszcze przepraszasz za to że sie pomyliłeś z tym że walczył w UFC i pokazujesz jaki to jestes kurwa wielki fanatyk MMA. odnośnie tematu to raczej był najniebezpieczniejszym ale i tak to mój ulubiony Fighter.
a sorka jednak posty wiedza co to symbioza
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-09, 15:42 ]
żeby zacytować kogoś używaj opcji "cytuj" w prawym górnym rogu posta osoby, którą chcesz cytować.
karollapucha nie wiem jak Ty ,ale ,żeby kliknąć na klawiaturze to ruszam palcami nie dupą, to po pierwsze po drugie jakbyś śledził posty związane z mma to widziałbyś ,że interesuje się troszkę mma po moich wpisach i troszkę orientuje się kto to Lessnar , GSP, Cro Cop, Patric Barry, Jose Aldo ,itd ,a po trzecie to każdy się może pomylić mój błąd wyniknął z tego ,że oglądałem walkę z ufc no i o tej federacji wspomniałem,a większość moich ulubionych wojowników jest z tej federacji (ufc) ,a ze strikeforce to kojarzy mi się głównie Giną Carano Fedor zasłużył na swój tytuł w latach formy i jest przykładem na to jak szybko "fani" się odwracają od mistrzów gdy przegrają parę walk będąc na szczycie</code>
sorka za post pod postem cos mi nie wyszlo bo jestem w stanie zajebistym ale
@Max90
taki z Ciebie znawaca (haha) a naprawde gówno wiesz o tym sporcie, tak sie składa ze Fedor walczył w UFC i wygrał w swoim debiucie z Rogersem potem kolejno przegral z Werdumem (myślał ze goscia juz ma niestety tez byl jeszcze przytomny i trójkąt mu założył) potem z jakims Silva i Hendersonem(który walczy kategorie niżej). Ty jeszcze przepraszasz za to że sie pomyliłeś z tym że walczył w UFC i pokazujesz jaki to jestes kurwa wielki fanatyk MMA. odnośnie tematu to raczej był najniebezpieczniejszym ale i tak to mój ulubiony Fighter.
a sorka jednak posty wiedza co to symbioza
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-04-09, 15:42 ]
żeby zacytować kogoś używaj opcji "cytuj" w prawym górnym rogu posta osoby, którą chcesz cytować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów