Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?byłem kiedyś na wakacjach w Solinie, kojarzycie bycza tama. Jakiś pierdolnięty tatuś postawił gówniaka, jakieś 5 może 6 lat na tym murku tamy żeby mu zrobić zajebiaszczą focie. W pobliżu był kolo z ochrony, ryknął na tego debila żeby natychmiast zdjął dziecko sam nie podchodząc do niego. na milimetr Wszyscy staliśmy jak zesztywniali. Dzieciak był o krok żeby runąć w dół a tatuś z kretyńskim uśmiechem że nic sie przecież nie stało. Jak jesteś może sadolem i to czytasz to pewnie se przypomnisz , wiedz że byłes i zapewne nadal jesteś debilem. Ciekawe czy twoj dzieciak jeszcze żyje
zyje, zyje.... i na dodatek opowiada tą historię na sadolu
byłem kiedyś na wakacjach w Solinie, kojarzycie bycza tama. Jakiś pierdolnięty tatuś postawił gówniaka, jakieś 5 może 6 lat na tym murku tamy żeby mu zrobić zajebiaszczą focie. W pobliżu był kolo z ochrony, ryknął na tego debila żeby natychmiast zdjął dziecko sam nie podchodząc do niego. na milimetr Wszyscy staliśmy jak zesztywniali. Dzieciak był o krok żeby runąć w dół a tatuś z kretyńskim uśmiechem że nic sie przecież nie stało. Jak jesteś może sadolem i to czytasz to pewnie se przypomnisz , wiedz że byłes i zapewne nadal jesteś debilem. Ciekawe czy twoj dzieciak jeszcze żyje
Za bardzo się tym podniecasz ważne że nie spadłeś, bo tak to nie miał by nam kto opowiedzieć tej mrożącej krew w żyłach historii.
Kurwa, hindus jak nic.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów