Dzień Kobiet w Meksyku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzień Kobiet w Meksyku.
Hahahah Głupie cipy do garów!
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
To nie był koktaj mołotowa.
Koktajl mołotowa to benzyna lub benzyna z parafiną (napalm). Jarałoby się jeszcze długo i nie dało ugasić.
To tutaj to jakiś dezodorant albo inny karbid.
Koktajl mołotowa to benzyna lub benzyna z parafiną (napalm). Jarałoby się jeszcze długo i nie dało ugasić.
To tutaj to jakiś dezodorant albo inny karbid.
ja pierdolę, nawet butelki nie potrafią rzucić
pierdy*
koras24 napisał/a:
Hahaha one się same powybijaja
Fajnie by było, żeby szmaciury zjebane wyzdychaly
A tym razem przeciw czemu protestowały? Że niemogły w spokoju spladrować kolejnego kościoła który ich uciska?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów