📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak feministka skoro zdrowa dupa?
PS jakby ten wieloryb jebnął grzbietem na tą łódkę to dużo by dało, że się przesiadła z tego pływaka....
PS jakby ten wieloryb jebnął grzbietem na tą łódkę to dużo by dało, że się przesiadła z tego pływaka....
O matko.... jaka konsternacja... już, bo uwierzę że pierwszy raz na oczy walenia widzą ;p
@up, Jak nie widział? przecież jest księdzem w patologicznej dzielnicy.
Prosze nie obrażać ssaków morskich epitetami w stylu feministka. Walenie są majestetycznymi, inteligentnymi stworzeniami. Zaś feministki to mentalny odpad globalizmu którego miejsce jest na śmietniku.
Cytat:
Feministka w naturalnym środowisku
To w końcu o co chodzi? Taka metafora - "feministka wielorybia" wyskakuje z mordą do fajnej dupy? Dobrze kombinuję?
Feministkom śmierdzi piździsko, Bo wyglądają jak wyglądają i wolą swoje towarzystwo. A temu mycia nie potrzeba. Dupka fajna, nie femina na 100%
Domyślam się że autorowi chodziło raczej o porównanie walenia do feministki.
No ale gdyby odwrócić logikę i to ultra nazi feministki były by obserwatorkami tego wydarzenia zapewne napisały by długi esej traktujący o tym jak zostały potraktowane przez opresyjną samczą faunę morską. Zaczynając od tego że waleń przypomina penis, więc pewnie może być potencjalnym źródłem gwałtu. W dodatku wyłonił się spod tafli wody niespodziewanie - niczym gwałciciel z czarnej ulicy. Gdyby to była jednak samica walenia. Jej wyskok oznaczałby wg ich logiki chęć wydostania się spod jarzma samca tyrana który pewnie jest alkoholikiem i gwałcicielem ofc.
Dlatego też należy wybić wszystkie samce waleni natomiast wszystkie samice odłowić i dać im szanse nowego życia na lądzie. Nie należy oceniać ich jako zwierzęta morskie ponieważ może to uwłaczać ich godności i od tej pory mogą się identyfikować z inną rasą. Np z ulubioną rasą feministek czyli grubą świnią.
No ale gdyby odwrócić logikę i to ultra nazi feministki były by obserwatorkami tego wydarzenia zapewne napisały by długi esej traktujący o tym jak zostały potraktowane przez opresyjną samczą faunę morską. Zaczynając od tego że waleń przypomina penis, więc pewnie może być potencjalnym źródłem gwałtu. W dodatku wyłonił się spod tafli wody niespodziewanie - niczym gwałciciel z czarnej ulicy. Gdyby to była jednak samica walenia. Jej wyskok oznaczałby wg ich logiki chęć wydostania się spod jarzma samca tyrana który pewnie jest alkoholikiem i gwałcicielem ofc.
Dlatego też należy wybić wszystkie samce waleni natomiast wszystkie samice odłowić i dać im szanse nowego życia na lądzie. Nie należy oceniać ich jako zwierzęta morskie ponieważ może to uwłaczać ich godności i od tej pory mogą się identyfikować z inną rasą. Np z ulubioną rasą feministek czyli grubą świnią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów