Jak bardzo zdesperowane muszą być te feministki, by aż tak szantażować? Tylko sie z nich śmiejemy, a nikt nie pomyśli, że One naprawdę cierpią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
igorektgk napisał/a:
@up Z ojcem i z bratem
Kazirodztwo w żydzich rodzinach to norma. Po chuja się dzielić majątkiem z kimś obcym... w rodzinie nic nie zginie - stąd oto właśnie powiedzenie.
Bolszewia-komuchy-syjoniści-lewica to to samo od lat. Zmieniały się tylko etykiety i opakowania. To samo zrobili w Polsce w 89 roku - komunizm zamalowali demokracją, przesiedli się na stołkach i ot cały żydzi przepis na to by żyło się lepiej. Życiem na pasożyta.
_RottenFetus_ napisał/a:
Przypominam wam drogie lemingi, że powielając i wysyłając dalej tego typu foty, tylko nakręcacie sławę ten panience i jej transparentowi.
Ero, jak was on wkurwia, to nie dawajcie piw, i nie komentujcie tego
.
Już dobrze, dobrze. Wujku dobra rada, co jeszcze byś dobrego polecił?
_RottenFetus_ napisał/a:
Przypominam wam drogie lemingi, że powielając i wysyłając dalej tego typu foty, tylko nakręcacie sławę ten panience i jej transparentowi.
I bardzo dobrze, uwielbiam patrzeć jak katoprawactwo strzela sobie w to samo kolano, tym samym pistoletem po raz n-ty
Zapamiętajcie sobie. Partie buduje się w oparciu o ekstremę, ale władzę zdobywa się poprzez sięgnięcie po wyborce centrowego co pis zrobił w ostatnich wyborach. Ale widzę, że karakanowi znudziło się rządzenie
Basia_Stańczyk napisał/a:
Kazirodztwo w żydzich rodzinach to norma.
Materiał własny? Bo na internetach nic nie piszą
A tak na marginesie powkurwiam trochę katoli - wiecie dlaczego statystycznie chrześcijanie mają mniejsze IQ niż żydzi? Otóż jedna hipoteza mówi, że w okresie średniowiecza, kiedy obowiązywał już celibat - najbardziej inteligentni chrześcijanie (czyli księża) nie mieli dzieci, a najbardziej inteligentni żydzi (rabini) mieli najwięcej dzieci
voidinfinity, ale to się wszystko pozmieniało. Kiedyś księża byli najinteligentniejsi, a dzisiaj to odpady, które nie potrafią się utrzymać na rynku pracy, więc wybierają ciepłe jądra na plebanii.
BrianGriffin, voidinfinity,
Po prostu teraz jest "renesans" na bycie klechą. Kasa, łatwa robota, podupczyć można, ludzie się kłaniają...
Po prostu teraz jest "renesans" na bycie klechą. Kasa, łatwa robota, podupczyć można, ludzie się kłaniają...
Basia_Stańczyk napisał/a:
Już dobrze, dobrze. Wujku dobra rada, co jeszcze byś dobrego polecił?
Na dobry początek to może weź się zabij
Chory ten kraj, ludzie zamiast trzymać się razem, domagać się uczciwych zarobków i normalności to wychodzą i protestują o pierdoły.
Szanuję laskę, pyszny ból dupy prawactwa wywołała. Gdy byłem na manifie to widziałem ten transparent, następnym razem zagadam i pogratuluję.
Chętnie ją zeszmacę i i spuszczę się w jej dupsku. A potem wytrę chuja w firankę.
Nic nam nie urodzisz bo feministki są tak szpetne że nikt ich nie chce ruchać.
Ciekawe kiedy ta banda skrajnych imbecyli z prawa i lewa pojmie że jest jednakowo ruchana w dupę przez władze?
mrkler napisał/a:
Ciekawe kiedy ta banda skrajnych imbecyli z prawa i lewa pojmie że jest jednakowo ruchana w dupę przez władze?
prawica wie to od zawsze ale gowno moze zrobic, bo debile i tak maja wiekszosc i wybieraja co roku socjalistow
Black-Sheep napisał/a:
Szanuję laskę, pyszny ból dupy prawactwa wywołała. Gdy byłem na manifie to widziałem ten transparent, następnym razem zagadam i pogratuluję.
ty owca tobie sie juz popierdolilo od tego trolowania fest. niecale 30 komentarzy w temacie, 3/4 bolu dupy to jeki voida, brianagriffina, i aledlaczego na kosciol katolicki, gdzie ty masz ten prawacki bol dupy??
tak teraz wygladasz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów