Jak bardzo zdesperowane muszą być te feministki, by aż tak szantażować? Tylko sie z nich śmiejemy, a nikt nie pomyśli, że One naprawdę cierpią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ech, tak pięknie lewactwo narzeka na ból dupy prawactwa... To ja może inPT lewactwu przypomnę pewien szmonces.
Dwóch Żydów jedzie kuszetką, a żeby było taniej, to śpią w jednej koi. Jeden z nich zawzięcie liczy:
- Dwadzieścia... Sto dwadzieścia... Czysta czterdzieście...
- Panie Rosenzweig, pan się mylisz! - przerywa drugi.
- Jeszcze raz... - Dwadzieścia... Sto dwadzieścia... Czysta czterdzieście...
- Ależ panie Rosenzweig! Pan się mylisz, pan się po nie swoja dupa drapiesz!
Dwóch Żydów jedzie kuszetką, a żeby było taniej, to śpią w jednej koi. Jeden z nich zawzięcie liczy:
- Dwadzieścia... Sto dwadzieścia... Czysta czterdzieście...
- Panie Rosenzweig, pan się mylisz! - przerywa drugi.
- Jeszcze raz... - Dwadzieścia... Sto dwadzieścia... Czysta czterdzieście...
- Ależ panie Rosenzweig! Pan się mylisz, pan się po nie swoja dupa drapiesz!
@up
Już skończcie z tymi koszernymi historiami rodzinnymi Wszyscy wiedzą dobrze, że marsz był 5 dni temu, a was dalej piecze
Już skończcie z tymi koszernymi historiami rodzinnymi Wszyscy wiedzą dobrze, że marsz był 5 dni temu, a was dalej piecze
Piękna dziewczyna, mądry i zabawny tekst, co tu mówić więcej.
Nie jestem ani lewakiem ani prawakiem i czuję się dzięki temu w tym kraju jak nadczłowiek. Polityka to dno.
Nie jestem ani lewakiem ani prawakiem i czuję się dzięki temu w tym kraju jak nadczłowiek. Polityka to dno.
Clarx napisał/a:
Masz tak samo jak ja
Ale macie ból dupy
Nie bronie skrajnych feministek, bo dla mnie każda skrajność, na lewo czy na prawo, to takie same gówno. Natomiast nie dziwi mnie fakt, że kobiety w Polsce protestują, bo katolski pis przywraca w Polsce ciemnogród. Tabletka dzień po to żadna aborcja, bo kurwa nie ma jeszcze co usuwać- trochę biologii, a nie tylko watykańskie bzdury. Wszystko idzie w tym kierunku, że niedługo będziemy na kondomy potrzebowali recepty. To taka sama aborcja, jak tabletka dzień po, albo spirala.
Nie bronie skrajnych feministek, bo dla mnie każda skrajność, na lewo czy na prawo, to takie same gówno. Natomiast nie dziwi mnie fakt, że kobiety w Polsce protestują, bo katolski pis przywraca w Polsce ciemnogród. Tabletka dzień po to żadna aborcja, bo kurwa nie ma jeszcze co usuwać- trochę biologii, a nie tylko watykańskie bzdury. Wszystko idzie w tym kierunku, że niedługo będziemy na kondomy potrzebowali recepty. To taka sama aborcja, jak tabletka dzień po, albo spirala.
Apolityczność to jeden z największych raków na ciele polskiej polityki. Można uważać, że podział prawica-lewica jest chujowy i zdezaktualizowany (bo w pewnym sensie jest, chociaż imo nie do końca), ale nie utożsamianie się z żadnym poglądem to po części lenistwo intelektualne a po części po prostu niezrozumienie o co w tym wszystkim chodzi, że tu się dzieje realna walka interesów różnych grup społecznych i jak się nie opowiesz po stronie własnych interesów to będą cię jebać ruchać i na tobie zarabiać w jeszcze większym stopniu niż do tej pory.
Ludzie powinni sobie uświadomić, że wszystko jest polityczne, a niechęć do polityki nie sprawia że nas to przestaje dotyczyć. Apolityczność w praktyce sprowadza się do zachowania status quo, czyli znajduje się w interesie rządzących.
Ludzie powinni sobie uświadomić, że wszystko jest polityczne, a niechęć do polityki nie sprawia że nas to przestaje dotyczyć. Apolityczność w praktyce sprowadza się do zachowania status quo, czyli znajduje się w interesie rządzących.
Cytat:
Chętnie ją zeszmacę i i spuszczę się w jej dupsku. A potem wytrę chuja w firankę.
Cytat:
up
zacznij od lewatywy, a fantazje zostaw na potem
Jak ja kocham ten kurwa portal
do pieca z nimi
a z plecaka wypływa sraka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów