Jak bardzo zdesperowane muszą być te feministki, by aż tak szantażować? Tylko sie z nich śmiejemy, a nikt nie pomyśli, że One naprawdę cierpią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"wam" to z iloma ona się jebie?
Choć raz bardzo prawdziwy transparent. Wam znaczy, że:
1. Postępowo jestem wyzwolona i jebią mnie wszyscy patusy z uchodźcami
2. Efekt tego jebania będzie społecznym odpadem, bezużytecznym dla wszystkich poza partią socjalistyczną i będzie utrzymywany z państwowych, czyli waszych pieniędzy.
1. Postępowo jestem wyzwolona i jebią mnie wszyscy patusy z uchodźcami
2. Efekt tego jebania będzie społecznym odpadem, bezużytecznym dla wszystkich poza partią socjalistyczną i będzie utrzymywany z państwowych, czyli waszych pieniędzy.
"Wam", bo kobieta rodzi m.in. obywatela ćwoki Cieszę się że mogłem wyjaśnić oczywistą oczywistość.
ps. widzę, że ból dupy w katospierdolonym prawactwie wciąż silny. Manifestacja była 4 dni temu, a ból dupy że ojapierdolę
ps. widzę, że ból dupy w katospierdolonym prawactwie wciąż silny. Manifestacja była 4 dni temu, a ból dupy że ojapierdolę
Smutne i żałosne w tym kraju jest to, że ludziom ogranicza się podstawy wolności przez wpływ facetów w sukienkach opowiadających dyrdymały o życiu pozagrobowym. Smutne jest to, że ludziom nie daje się możliwości życia po swojemu, tylko według upodobań kilku osób z pośród 38 milionów. Smutne jest to, że ludzi przyzwyczaja się do "państwa, które daje" i że ci sami ludzie cieszą się z zasiłków, które są ochłapami, a mogliby pracować za kilka razy więcej. Smutne jest to, że partia która nazywa się Prawo i Sprawiedliwość, tworzy prawo pod siebie i kolesi, a sprawiedliwość jest zawsze po ich stronie. A najgorsze jest to, że nie spada jej poparcie i nazywana jest przez narodowców "wybawieniem od lewactwa", gdzie pojęcie tych ludzi na temat "lewactwa" kończy się na wpuszczaniu do kraju migrantów i zalegalizowaniu związków partnerskich.
@up
Najśmieszniejsze jest to, że środowiska narodowe są penetrowane przez rosyjskie służby propagandy internetowej jak dupa biedronia kutasem. Widać to po tym jak putin jest przedstawiany jako konserwatysta i ostatnia nadzieja białych - a te nasze narodowe polskie debile pieją z zachwytu
Najśmieszniejsze jest to, że środowiska narodowe są penetrowane przez rosyjskie służby propagandy internetowej jak dupa biedronia kutasem. Widać to po tym jak putin jest przedstawiany jako konserwatysta i ostatnia nadzieja białych - a te nasze narodowe polskie debile pieją z zachwytu
Chcą urodzić lewaka, ale nikt ich nie rucha, dlatego domagają się in vitro
Po pierwsze szczera dziewczyna, po drugie transparent działa, skoro tyle bóldupienia generuje.
Przypominam wam drogie lemingi, że powielając i wysyłając dalej tego typu foty, tylko nakręcacie sławę ten panience i jej transparentowi. Dodatkowo nie jest to jakiś przypałowy transparent, jest on po prostu szczery.
Ero, jak was on wkurwia, to nie dawajcie piw, i nie komentujcie tego
ps. dam piwo, bo rozpierdalają mnie komentarze pełne bólu zadka. Koło chuja mi ta panienka lata, i nie sądzę by jakiekolwiek protesty i manifestacje w tym kraju coś zmieniły.
ps2. fakt, pojebaną mamy władze na kolanach przed toruniem, skoro tak chętnie chce wspierać podziemie aborcyjne, czy niemowlaki ma śmietniku. Już jakiś czas temu wpadłem na pomysł, by w każdej gminie powinien być dodatkowy kosz na śmieci dla niechcianych noworodków, ekologia.
Przypominam wam drogie lemingi, że powielając i wysyłając dalej tego typu foty, tylko nakręcacie sławę ten panience i jej transparentowi. Dodatkowo nie jest to jakiś przypałowy transparent, jest on po prostu szczery.
Ero, jak was on wkurwia, to nie dawajcie piw, i nie komentujcie tego
ps. dam piwo, bo rozpierdalają mnie komentarze pełne bólu zadka. Koło chuja mi ta panienka lata, i nie sądzę by jakiekolwiek protesty i manifestacje w tym kraju coś zmieniły.
ps2. fakt, pojebaną mamy władze na kolanach przed toruniem, skoro tak chętnie chce wspierać podziemie aborcyjne, czy niemowlaki ma śmietniku. Już jakiś czas temu wpadłem na pomysł, by w każdej gminie powinien być dodatkowy kosz na śmieci dla niechcianych noworodków, ekologia.
Ale plus dla niej, że chce URODZIĆ i otwarcie o tym pisze. Toż to żadna feminazistka.
Wyobrażacie sobie hasło "wyskrobię wam lewaka"?
Wyobrażacie sobie hasło "wyskrobię wam lewaka"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów