Feministki często w dyskusjach z mężczyznami podnoszą argument, że są kobietami niezależnymi. Trudno się z nimi nie zgodzić, bo faktycznie nic od nich nie zależy...
Feministki - 1 Mężczyźni - 0
Feministki - 1 Mężczyźni - 0
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Velture dziwny jestes, kazdy wie ze, napalasz sie na laski z sadolca, a przeciez nawet dzieci wiedzą, ze wszystkie laski sadolca mają... bolca.
Velture dziwny jestes, kazdy wie ze, napalasz sie na laski z sadolca, a przeciez nawet dzieci wiedzą, ze wszystkie laski sadolca mają... bolca.
Dlatego jestem za tematem "Pokaż swoją cipkę". No bo skoro faceci dają foty penisów w pewnym temacie, to czemu laski nie mają pokazywać cipek? To dyskryminacja płci! Czym niby penis ustępuje cipce?! Hmm? Przecież razem dobrze się uzupełniają