Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O grafikę, to możecie się przypierdalać w jakichś benchamarkach, a nie przy tak obszernych grach, w tym przypadku GTA - wydane na konsole sprzed ośmiu lat.
Trochę obiektywizmu. Jeśli nie podoba wam się hype jaki jest w tej chwili na grę, to piszcie o tym, a nie o samej grze, która w swoim gatunku na chwilę obecną nie ma konkurenta.
Kurwa, pecetowcy od siedmiu boleści, bo mama nie kupiła konsoli, albo nie kupili, bo po co skoro można nakurwiać na pc.
W pierwszej linijce pierdolicie jaka to grafika i fizyka jest słaba, a chwilę potem wspominacie trójkę, gdzie nawet anty aliasingu nie można było ustawić i VC, gdzie leciałeś 2 metry w górę bo podskoczyłeś na krawężniku. Rynek gier idzie z czasem i przestańcie gadać. Ta część jest zajebista i dalej trzyma formę, w przeciwieństwie do takich SRów, NFSów, MoHów, Assassinów czy Gothiców, gdzie leci się tylko pod komerchę, promocję i sprzedaż, zamiast markę.
Do tego wyczuwam, że połowa tutejszych komentarzy to po prostu ból dupy PCtowców, którzy czaili się 5 lat na nowiutką produkcję Rockstara i dostali chuja w dupie.
'jestem taki niemainstreamowy dostane piwka na sadisticu hohoho'
Ale wy pierdolicie, przecież to jest filmik z konsoli, która ma 7 lat więc nie będzie na niej lepszej grafiki przez to że to jest ciągle ten sam sprzęt. Poczekajcie na wersje PC i dopiero oceniajcie grafike.
Normalnie grafika wygląda 7x lepiej.
sam jestes ch*jowy, ch*jowy ch*ju w ch*j
Ale mi dojebałeś
nie da się lepszej grafiki odj***ć na konsolach 8 letnich jak byś chciał wiedzieć
Pewny jesteś? A w co grałeś? W RDR i GTA IV?
A co do Trevora to +1 do fanklubu, najlepszy bohater w całym universum.
dzieciaku ,pozebraj u starych na konsole i zagraj dupku
wtedy sie wypowiesz
teraz twoje zdanie o czyms co nie grales jest tak samo warte jak o bzykaniu babki,tylko teoria
zal ci dupe sciska hejterze i tyle
zanim gnoju zagrasz w gta V,ja bede konczyl gta 7
i tyle zakompllaksiony szczylu
dzieciaku ,pozebraj u starych na konsole i zagraj dupku
wtedy sie wypowiesz
teraz twoje zdanie o czyms co nie grales jest tak samo warte jak o bzykaniu babki,tylko teoria
zal ci dupe sciska hejterze i tyle
zanim gnoju zagrasz w gta V,ja bede konczyl gta 7
i tyle zakompllaksiony szczylu
I kto tu ma kompleksy? Biją Cię w gimnazjum, że tak się podniecasz?
Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....
Grałem w gta v na xboxie w hd i grafika była zajebista, więc dupę urywała. Fabuła też mega spoko, wszystko się składa w jedną całość. Ruch postaci w tej scenie był uzasadniony. Pewnie nie grałeś w ogóle w gta i dlatego tak ci się wydaje, że chujowa.
PS: Albo grałeś tylko się nie znasz.
Dobra, mistrzu. Pokaż mi grę z lepszą grafiką i WIĘKSZYM światem? Czekam.
Pewny jesteś? A w co grałeś? W RDR i GTA IV?
Co wy pierdolicie, jebani sentymentaliści? Co takiego zajebistego było w jakimś śmiesznym GTA London czy dwójce? Przeciętniak z maszyn w pierwszym lepszym hamerykańskim pubie. Te gry wcale nie były dobre, tylko takie wam się wydawały, bo były waszymi pierwszymi.
W pierwszej linijce pierdolicie jaka to grafika i fizyka jest słaba, a chwilę potem wspominacie trójkę, gdzie nawet anty aliasingu nie można było ustawić i VC, gdzie leciałeś 2 metry w górę bo podskoczyłeś na krawężniku. Rynek gier idzie z czasem i przestańcie gadać. Ta część jest zajebista i dalej trzyma formę, w przeciwieństwie do takich SRów, NFSów, MoHów, Assassinów czy Gothiców, gdzie leci się tylko pod komerchę, promocję i sprzedaż, zamiast markę.
Do tego wyczuwam, że połowa tutejszych komentarzy to po prostu ból dupy PCtowców, którzy czaili się 5 lat na nowiutką produkcję Rockstara i dostali chuja w dupie.
'jestem taki niemainstreamowy dostane piwka na sadisticu hohoho'
Już nie przeżywaj tak bo ból dupy to chyba tylko ty tutaj masz, Vice City było świetne dzięki klimatowi które stworzyło muzyką z lat 80' i dlatego dla mnie będzie to najlepsza część serii.
Naprawdę gratuluję R* jak dobrze wcisnęli ludziom takie gówno, łykacie jak młode pelikany a z podniecenia to już macie porty zmoczone.
takie porownania jebiesz jak bezmozg
"gta lepsze od gta 3 a wy sobie gowno dajecie wpychac do pyska"
vice city mialo wyjebany klimat ale 5 tez daje rade na wysokim poziomie
nie mozna oczekiwac ze gra odgrzewana 10 razy znow cie zaskoczy jak przejscie z GTA do GTA 3 (w 3d)
nie mozna oczekiwac ze gra odgrzewana 10 razy znow cie zaskoczy jak przejscie z GTA do GTA 3 (w 3d)
Raczej chodzi o to, że niczym nie zaskoczyli i jest to następna gra z serii GTA (większy świat, troszkę lepsza grafika i parę innych spraw) a zaś niektórzy tutaj podniecają się tą grą jakby nie wiadomo co świetnego wprowadzała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów