18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Seboolek 2013-09-29, 1:13
A po chuj lepsza grafika? GTA to GTA. Nie potrzebna w niej grafika najwyższych lotów bo chodzi głównie o fabułę oraz rozbudowanie. Ja jestem z tą serią od samego początku i do tej pory pamiętam dzien w którym wyszła pierwsza część.

@ .3lite - Własnie że zaskoczyli... nie wiesz co piszesz. Świat jest większy, to fakt ale tutaj chodzi o coś innego. Przerywniki są zrobione perfekcyjnie, postacie są jeszcze barwniejsze niz w poprzednich czesciach. Najeżdżasz na tą serię a sam pewnie klepiesz kapucyna widząć zapowiedzi nowej FIFY, PS'a czy tam COD'a.

Z resztą, wyniki sprzedaży mówią same za siebie. Od premiery jest juz zarobiony ponad Miliard dolarów, oceny także są najwyzszych lotów.
Zgłoś
vedkonner 2013-09-29, 1:25 1
.3lite napisał/a:

Już nie przeżywaj tak bo ból dupy to chyba tylko ty tutaj masz, Vice City było świetne dzięki klimatowi które stworzyło muzyką z lat 80' i dlatego dla mnie będzie to najlepsza część serii.

Naprawdę gratuluję R* jak dobrze wcisnęli ludziom takie gówno, łykacie jak młode pelikany a z podniecenia to już macie porty zmoczone.

Jesteś po prostu kolejnym debilem, który nigdy w tą część pewnie nie zagrał, albo pojeździł samochodem przez 5 minut u kumpla i rozpierdalał się na wszystkich ścianach. Ta gra jest zjadana pozytywnymi opiniami przez krytyków, redakcje i graczy, ale i tak znajdzie się jakiś hipsterski pojeb, na siłę próbujący zabłysnąć w swoim jebanym e-świecie twojego pokroju, którego odbyt piecze z sentymentów i tego, że nie ma konsoli.

.3lite napisał/a:

Raczej chodzi o to, że niczym nie zaskoczyli i jest to następna gra z serii GTA (większy świat, troszkę lepsza grafika i parę innych spraw) a zaś niektórzy tutaj podniecają się tą grą jakby nie wiadomo co świetnego wprowadzała.

Seria GTA ma swoją magię tym, że jest tak rozwiązła i grywalna, że ściągać uwagę i dawać zabawę będzie przez jeszcze kilka dobrych lat. Dwa dni temu ją skończyłem, a cały czas czuję niedosyt.
Zgłoś
.3lite 2013-09-29, 1:30
Zaraz się posikasz z podniecenia Żyj w swoim wirtualnym świecie.
Zgłoś
Rael3251 2013-09-29, 1:54 2
Weźcie kurwa wszyscy spłońcie w piekle, ja pierdole, zebrało się na hejtowanie bo nie mają konsoli. i chuj kurwa ja też nie mam, jedyne co mam z tą grą wspólnego to to że z roboty widzę oczojebny p[akat na przeciwko i chuj, nie hejtuje. chcecie zabłysnąć to wymyślcie coś twórczego a nie że chujnia chujnia i jeszcze raz chujnia. na żadnym gta sie nigdy nie zawiodłem i jak w końcu wyjdzie na pieca i sobie kupie na pirate bayu to też sądze że się nie zawiodę. hejtujcie swoje matki bo tylko do tego sie nadajecie. no kurwa. a scenka świetna
Zgłoś
gupi_nik 2013-09-29, 2:03 1
tez nie rozumiem az takiego hype'u ta gierka
jest bardzo dobra i tyle
jarac sie na sile nie zamierzam
zrobilem 25% na spokoju w pare dni i grzeje polke bo wole popykac w fife z ziomkami przy piwie
diablo 3 tez robilo jakis wielki fejm a wyszlo najnizszej klasy gowno
gta jest przyzwoite w chuj, na tej generacji konsol nie ma co oczekiwac wiecej, na pc bedzie lepsza grafa na wyzylowanym sprzecie i tyle

hejka hlopacy
Zgłoś
shiters 2013-09-29, 2:06
Przeszedlem gtav i az smutlem, ma taka wciagajaca fabule. Grafika jest duzo lepsza niz w gta IV na PC nawet. Mafia II tez siada przy tej odslonie gta. Dialogi sa przedewszystkim zajebiste, cala fabula jest mega i ten ktory nie zagra moze hejtowac, ale gdyby nawet z takim pesymistycznym nastawieniem dostal konsole i gre na tydzien, daje sobie reke uciac ze z zaciekawieniem by usiadl, przeszedl gre, a potem pisalby to samo co ja w tej chwili, zachwalajac gre. A co do wciskania gry, mysle, ze ludzie ktorzy wczesniej nie zagrali w GTA to po prostu jej nie kupili (badz w znikomym stopniu), ja jestem z gta od gta london, az do teraz i z czystej ciekawosci kupilem gre i jestem zdania ze sukcen tej odslony nie jest zadzwieczany marketinkowi, a fanom serii.
Zgłoś
G................a 2013-09-29, 3:43
UWAGA SPOJLERY SWIATA (nie fabuly)

hmm co do grafiki to powiem, ze czasem w oczy kole pikselem, ale po tygodniu grania postanowilem usiasc dalej jak metr od 50 cali i teraz jest ladnie . Czasami grafika jest brzydka i naprawde boli, ze taka nowa gra jest tak brzydka (bardzo rzadko), a czasami po prostu patrzysz i oka nie mozesz nacieszyc i z podziwem zastanawiasz sie jak R wycisneli takie cuda na dymiacym sie juz moim ps3 co do wszelakich wybuchow to powiem, ze sa na wysokim poziomie, jak i miasto w momencie lotu samolotem robi na mnie ogromne wrazenie (dali rade w tym miejscu po calosci) Fabula ... tak fabula powiem, ze nigdy na mnie szalu nie zrobila gra z tej serii, ale piatka potrafila mnie nawet zachecic do grania murzynem gdzie w san andreas nie moglem tego zdzierzyc. Dodatkowo psychopatyczna postac jaka jest Trevor , takiego charakteru to nie spotkacie w zadnej innej grze (gdzie wiadomo gry sa wypelnione roznymi psycholami) i nawet glowna postac z Postala wymieka przy jego napadach zlosci. Moze fizyka jazdy nie jest na najwyzszym poziomie (nie ma mowy o porownaniu z GT5) ale za to jest tak zrobiona, ze poscigi wygladaja dosyc efektownie i calkiem przyjemnie sie jezdzi, wlasciwie tak przyjemnie, ze nie wychodze z samochodu, gdzie po poltorej tygodniu wkoncu stwierdzilem pobiegac po ulicy i odkrylem calkiem nowy swiat . Co prawda betonowe namioty dla sadoli jakie wystepuja w grze, sa w stanie powstrzymac wkurwionego kierowce czolgua, ale jest to absolutnie do wybaczenia. Do wrazen napewno nalezy dodac piekny podwodny swiat, ktory zyskuje na ograniczonej widocznosci. Takze mialem ciekawa wyprawe w strone morza i powiem, ze plynalem grube 15 minut i mialem nadzieje, ze wkoncu zbuguje gre i wypadne za tekstury, albo uderze w metalowa sciane jak bohater filmu Truman Show, ale nic takiego sie nie stalo tylko zajebiscie oddalilem sie od brzegu, ktory tak caly czas sie oddalal (punkt orientacyjny drapacze chmur i kilimandzaro) no i poddalem sie i zawrocilem Inaczej juz wyglada sprawa z lotem samolotem, ktoremu to psuja sie silniki w pewnym momencie i chcac nie chcac trzeba zawracac bo samolot dlugo nie polata(ale kiedys jeszcze wezme motorowke i tam poplyne )

Podsumowujac moglbym pisac i pisac, ale mi sie nie chce i pewnie bede zalowal, ze o kilkudziesieciu innych pozytywach nie napisalem. No tak ale chuj wam wszytkim w dupy, wy ktorzy macie bol dupy, wytrwajcie w tych wszystkich gameplayach, a zaprawde powiadam wam czeka was przygoda zycia gdy GTAV zejdzie na PeCeta. Wtedy to ja bede mial bol dupy, ze wy macie wyjebana grafike (ktorej moge doswiadczyc w zaledwie 10% na tym starym traktorze) i bede was hejtowal i role sie odwroca Wiec wezcie se teraz czopki na poprawe humoru. Amen
Zgłoś
gustav665 2013-09-29, 8:10
Fire_Penguin napisał/a:

Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....

Już tłumaczę. gta to seria towarzysząca mi przez całe życie. SA było najlepszą grą na świecie, zaraz po morrowindzie. grafika nie jest ważna, ważny jest klimat gry a gta ma dość specyficzny. SA w 2004 było "czymś", każda kolejna część przypomina mi dzieciństwo, może gtaV to gówno dla dwunastolatków, ale z pewnością to więcej niż tylko gra dla troche starszych : )
Zgłoś
svitovsky 2013-09-29, 9:01
Największy ból dupy mają osoby, które w GTA V nie grały, widzieli pare filmików z gry a YT i mają żal do Rockstara, że nie wydał tego na ich ukochanego PC.
Jedyna gra, którą kupiłem na ps3 i nie żałuje, ani grosza. BTW Czy tylko mi bardziej podoba się taka grafika, niż te "niby" pro elo chuj wie co jak to jest w Crysis. Walą mnie jakieś cienie, cząsteczki itd. Skoro ten silnik jest taki dobry, to czemu nie zrobią, gry z "normalnym" otwartym. światem, a nie zawsze jakieś UFO, statki kosmiczne-nie wiadomo co, bo na zamkniętych przestrzeniach to wszystko wygląda ładnie...
Zgłoś
kufer111 2013-09-29, 9:08
Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....

do autora tekstu: boli dupa bo GTA V na blaszki niema???
Zgłoś
kordas 2013-09-29, 10:17 1
Nie rozumiem obrony (udowadniania chujowatości też) GTA V z zaangażowaniem godnym wyższych racji.

Grałem z każdą część GTA (poza 3, która na moim dawnym sprzęcie się mocno cięła i szybko zrezygnowałem), nie przeszedłem ni jednej (uczciwie, w 1 i 2 stosowałem kody, aby zobaczyć czy jest jakieś ciekawe zakończenie).
Po zakończeniu gry w każdą część GTA stwierdzałem, że gra dość szybko staje się nudna i chyba kolejne części mogę sobie odpuścić. Przy każdej kolejnej części słyszałem, że ta jest tak zajebista na maxa, że w ogóle nie ma porównania do poprzedniej, która kiedyś była prze chuj zajebista, albo że gra jest zajebista dopiero na PC lub konsoli, a na innej platformie ssie.
Ostatecznie zazwyczaj dawałem się przekonać tym pochlebnym komentarzom (zgrałem, pożyczyłem, wygrałem lub kupiłem używkę) i było to samo co zwykle. Na początku wow, naprawdę jest lepsza niż poprzednia część, ekscytacja dość szybko mijała i (w zależności od części) szybciej lub wolniej zamieniała się w nudę. Dość szybko zaczynało mnie nudzić jeżdżenie z punktu a do b i zajebywanie ludzi, ucieczka przed policją i jeszcze więcej jeżdżenia. O ile w teorii bardzo podobała mi się wizja rozbudowanego świata i jego eksploracja, to w praktyce okazywało się, że zbyt szybko nudziło mnie samo wykonywanie misji, aby chcieć marnować więcej czasu na poznawanie świata i korzystanie z jego uroków.
Fabuła zazwyczaj jest w miarę ciekawa, czarny humor też, ale samo wykonywanie misji jest dla mnie na tyle nudne, że jedynie w wypadku GTA IV udało mi się przejść jakieś 80-90% gry. Zazwyczaj gra nudziła mnie na tyle, że nie mogłem znaleźć w sobie motywacji na jej odpalenie po przejściu połowy gry.

GTA jako seria jest udaną produkcją, stojącą na wysokim poziomie, dopracowaną i pisanie o niej "GTA to gówno" sugeruje ignorancję piszącego, jednak sikanie po majtach na samo hasło GTA V jest dla mnie prawie tym samym co sikanie w majty przez małolatki na widok Biebera.
Zgłoś
D................s 2013-09-29, 10:49 1
Skończcie pierdolić, komu się podoba, ten gra (lub wzdycha do księżyca, bo ma PC), komu się nie podoba, ten ignoruje temat. Rozumiem jednak, że sprawa nie jest taka prosta, ponieważ chodzi tutaj o typową polską frustrację, że komuś się coś podoba i ktoś jest z jakiegoś powodu zadowolony. Typowe kompleksy, które nakazują samemu być skończonym pesymistycznym burakiem i na dodatek zatruwać innym życie, by cierpieli razem z nami.
Zgłoś
torqmark 2013-09-29, 10:53
Najbardziej mnie rozwala ta spina konsolowcow na temat tego ze oni maja, a my nie... haha. Czy ktos z was darl lacha kiedy wychodzilo diablo 3, albo ostatni wiedzmin? Koniec koncow ja dostaniemy, z lepsza grafika i bez autoaimu dla uposledzonych ruchowo. Pozdrawiam serdecznie brac konsolowa:P
Zgłoś
gupi_nik 2013-09-29, 11:30
diablo 3 to najwieksza porazka swiata wiec nie wiem czym sie tu jarac
maszynka do pieniazkow blizzarda chyba ze ktos lubi przejsc gre w 5h a pozniej klepac to samo jeszcze 40 razy w nowych ciuszkach

hejka hlopacy
Zgłoś
przemas1234 2013-09-29, 11:34 1
dokładnie jebane piecuchy mają straszliwy ból dupy no ba jak sie tu nie wkórwić wydając w chuj kasy na coraz to nowsze karty graficzne i inne huja warte directy skoro na konsolce która jest z 8 lat na rynku dalej wychodzą takie hiciory toż to ewidentny karny kutas wymierzony prosto w osrane dupsko każdego piecoetowego kasztana .

p.s zawsze można sobie położyć gta z ps3 na blaszaku i mówić że ma się gta na pc

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów