📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tam wszystkie postacie tak zajebiście chodzą? Czy tylko czarne postacie?
Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....
Bo to GTA,ludzie spuszczaja sie na sama mysl gdy to slysza
Też nie rozumiem ale dla mnie to dobry przykład jak można sprzedać gówno w ogromnych nakładach.
Niestety to już nie to samo co GTA 3 i Vice City nie wspominając o wersjach 2D.
@Fire_Penguin
Grafika nie jest lepsza bo gra wyszła na konsole (te same co Mafia II) Wersja na kompa pewnie będzie miała lepszą.
Grafika nie jest lepsza bo gra wyszła na konsole (te same co Mafia II) Wersja na kompa pewnie będzie miała lepszą.
.3lite napisał/a:
Stare czasy na GTA 1: Multiplayer... ;P To miało klimat, tak samo jak GTA 3 czy VC... ale koniec końców chodzenie i rozpierdalanie wszystkiego dookoła z tym, że z lepszą grafiką jest już nudne...
rafello napisał/a:
Tak, ale za tą cenę mogli się postarać o lepszy silnik graficzny nie wspominając o fizyce
kilerlulu napisał/a:
Masz wpie**ol u Trevora.
U kogo kurwa?
I chuj w dupę autorowi za wrzucenie tego, bo to widziałem w grze i żałuję teraz, że nie wrzuciłem.
Gra sama w sobie jest zajebista. Fabuła wartka, otoczka i klimat też są. Nawet kurwa 3 klimaty.
I chuj w dupę autorowi za wrzucenie tego, bo to widziałem w grze i żałuję teraz, że nie wrzuciłem.
Nie rozumiem... dlaczego wszyscy tak się podniecają tym GTA? Grafika dupy nie urywa (wystarczy porównać ją z grafiką Mafii II z 2010 roku), fizyka tak samo... Może fabuła? Próba powtórzenia "sukcesu" SA, które i tak było chujowe ? Niech mi ktoś wytłumaczy te szczanie po nogach po usłyszeniu "GTA V", bo ja tego kurwa nie rozumiem. I jeszcze ten ruch postaci....
sam jestes chujowy, chujowy chuju w chuj
nie da się lepszej grafiki odjebać na konsolach 8 letnich jak byś chciał wiedzieć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów