Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Takie kurwa wybitnie polskie nazwisko, promujące huj wie co
Spokojniejsi niż po tradycyjnej substancji odurzającej.
No właśnie. Piją wódę i rodziny się rozpadają, tłuką się, sponiewierają a inne substancje są zakazane a jakże wyciszają. Ryją banię pewnie jak wóda (niektóre bardziej) ale jakże wyciszają, uspokajają i pozwalają dotknąć Nirvany...
Takie kurwa wybitnie polskie nazwisko, promujące huj
A ty, nie Polak, bardzo się tym denerwujesz?
Tak, Polak napisałby: chuj.
Jesteś z Zakopanego?
;>>>
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
No, żeś walną szybkim skrótem myślowym. A teraz zerknij jakim obciążeniem jest fentanyl i heroina w USA dla społeczeństwa i jak wyglądają ich miasta. Ja bym na przykład nie chciał, żeby tak wyglądały polskie ulice.
Widać na trzeźwo już nie idzie,
A może dopiero co zobaczyli nowe logo miasta?!...
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Zrealizowane dzięki środkom Stołeczne Miasto Warszawa
Patronat honorowy- Rafał Trzaskowski
Interesująca propozycja. Świeży dyskurs amplifikujący negację znaczeń. Nie znacie się, profani.
Takie kurwa wybitnie polskie nazwisko, promujące huj wie co
Ważne, że za nasz hajs ktoś realizuje sobie moczenie nóg w kałuży. Zakładam, że cena podobna do gipsowego jaja za 250 tysięcy, które Szambelan nam sprawił w zeszłym roku.
Polska to nie Stany, nie porównuj tych dwóch totalnie różniących się od siebie krajów. U nas heroina też była obecna na dworcach, do czasu aż większość odpadów pozdychała. Kto sie dzisiaj łapie heroiny? Ja osobiście nigdy nie miałem do czynienia z nikim kto by bral here i wydaje mi się że fentanyl to podobny poziom zjebania umysłowego. Nie szkoda mi takich ciekawskich i rządnych przygód co sie wpierdalają w cos co od poczatku jest mówione że jest syfem. Mam tylko nadzieje że nikt nie wpadnie na glupi pomysł "pomagania im" z naszych podatków, tak jak tym po dopalaczach
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
to nie jest takie oczywiste wszystko. Większość peirwszą dawkę otrzymało od lekarza (w stanach). W Polsce też są opiaty czasami przepisywane (są też bez recepty). Ludzie nie wiedzą że się uzależniają.
@: ale że kogo walną? Bo nie rozumiem co napisałeś.
Polska to nie Stany, nie porównuj tych dwóch totalnie różniących się od siebie krajów. U nas heroina też była obecna na dworcach, do czasu aż większość odpadów pozdychała. Kto sie dzisiaj łapie heroiny? Ja osobiście nigdy nie miałem do czynienia z nikim kto by bral here i wydaje mi się że fentanyl to podobny poziom zjebania umysłowego. Nie szkoda mi takich ciekawskich i rządnych przygód co sie wpierdalają w cos co od poczatku jest mówione że jest syfem. Mam tylko nadzieje że nikt nie wpadnie na glupi pomysł "pomagania im" z naszych podatków, tak jak tym po dopalaczach
Siłą fentanylu jest jego popularność i to jak jest tani. Mało kto sięga świadomie po fentanyl, dealerzy po prostu go dodają do wszystkiego aby zwiększyć "kopa".
A takie stojące zombie jak na filmiku to raczej zwykła wóda. Fentanyl nie ma takiego działania, to Tranq zamienia ludzi w zombie stojące na ulicy. A tego u nas w europie jeszcze za bardzo nie biorą, za tranq się chwytasz jak nie masz dostępu do fentanylu a z tym jeszcze nie ma problemu.
a ja nawet nie mam skąd 5 g zielska załatwić-taki ze mnie porządny obywatel
Ja zioło mogę mieć w dowolnych ilosciach ale haszu afgańskiego już ponad 20 lat nie widziałem.
Zresztą sesje są, to każdy orze jak może.
Oto kwintesencja rządów tęczowego Jacusia. Poznaniacy wybrali "byleniepis", pozostaje czcić beton i ścieżki rowerowe.
Widać na trzeźwo już nie idzie,
A może dopiero co zobaczyli nowe logo miasta?!...
To są właśnie młode napływowe pokolenia POznaniaków, które głosują na tego głąba. Kto mógł to uciekł za Poznań, starzy tylko zostali, i pokemony, które zjeżdżają tu z całego kraju. Nie ma znaczenia kogo lub co wystawi PO w wyborach, lemingi i tak zagłosują. Poznań tym swoim lemingom to już nawet wybieg ogradza, żeby się nie pogubiły
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów