📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Insaner napisał/a:
Może to po prostu jakiś performance artystyczny
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Zrealizowane dzięki środkom Stołeczne Miasto Warszawa
Patronat honorowy- Rafał Trzaskowski
Ta chłopaki pokazują do czego może doprowadzić zmiana poglądów na typowo lewackie.
Spokojniejsi niż po tradycyjnej substancji odurzającej.
No i spoko, mam nadzieje że to gówno szybko zabija. Przesieje spoleczeństwo od niepotrzebnego balastu.
Siriuz napisał/a:
Ahh, tak mi się skojarzyło.
Kurator wystawy- Anda Rottenberg
Zrealizowane dzięki środkom Stołeczne Miasto Warszawa
Patronat honorowy- Rafał Trzaskowski
Kurcze, nawet o tym nie słyszałem.
Tyle mnie ominęło.
a ja nawet nie mam skąd 5 g zielska załatwić-taki ze mnie porządny obywatel
PeterNORTH napisał/a:
a ja nawet nie mam skąd 5 g zielska załatwić-taki ze mnie porządny obywatel
Z apteki. Kupujesz erecepte w sieci na stronie z receptami online i już. Proste.
W mojej okolicy tj. Żuromin woj. Mazowieckie na potęgę to ćpaja i trupów jest co niemiara
Problem z fentanylem jest ze jest zazwyczaj kiepsko wymieszany - a ze on ma LD50 (dawka smiertelna dla 50% "uzytkownikow") 3.1mg na kg to naprawde duzo nie trzeba zeby przedawkowac. I dlatego tyle cpunow pada po tym. Bo ogolnie to on jest czystszy od heroiny i mniej rozpieprza organizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów