Nie, po protu kurwa nie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam komentarze "lewacka prowokacja". Przecież to te czarne nieroby to powiedziały, to są cytaty. Trzeba bronić kleru za wszelką cenę. Co z tego macie? Snikersa?
Ta i ciekawe co jeszcze powiedzieli?? Niech autor wrzuci linki z wypowiedziami dla potwierdzenia a nie obrazek w Paint zrobiony i ferment sieje..! Zaraz każdy ksiądz podejrzany będzie. Wrzucę coś w temacie:
sadistic.pl/ranking-pedofilii-vt236094.htm
sadistic.pl/ranking-pedofilii-vt236094.htm
Wojak15 napisał/a:
Ta i ciekawe co jeszcze powiedzieli?? Niech autor wrzuci linki z wypowiedziami dla potwierdzenia a nie obrazek w Paint zrobiony i ferment sieje..!
Masz, z ultrakatolickiej Frondy, żeby nie było że żydowsko-lewacko-cyklisto-masońska propaganda:
fronda.pl/a/wielu-tych-molestowan-udaloby-sie-uniknac-gdyby-te-relacje...
fronda.pl/a/ks-sikorski-dla-frondapl-dzieci-z-rozbitych-rodzin-maja-ni...
Nawet tam tych baranów krytykują, Terlikowski ich nawet nie broni. A tu proszę, na czarnym jak dupa szatana Sadisticu mamy większych radykałów, co by bronili księży nawet jakby ich dzieci przy nich wyruchali.
Gdyby podano tu cytaty jakiegoś ateisty-pedofila czy muslima to nawet o źródło byś się nie pytał, tylko od razu do ataku. To jest właśnie ta słynna katolicka hipokryzja.
Got napisał/a:
no pewnie, ale tam kazdy ma na kazdego haki, wiec nie idzie sie odciac. myslisz, ze ty pierwszy wpadles na zlozenie ofiary z przylapanego pedofila?Sami sobie sznur na stryczek splatają. Jakby się odcięli od czarnych owiec - bo jednak powiedzmy sobie szczerze, większość księży jest normalna - to mieliby spokój, ale próbując ich na siłę chronić to tylko zmniejszają zaufanie do Kościoła.
teraz jest nowy kościół -rzymsko pedofilski
Czasami mam wrazenie ze im wiekszy syf w PL, kler panoszy sie coraz bardziej. Jeszcze troche, a za kilkanascie lat powolaja inkwizycje...
Do obroncow KK - gdyby jeszcze wasi przewodnicy walczyli ze sprzedajna wladza, a nie byli w jej szeregach to bym i was poparl w imie mniejszego zla...prawda jednak jest okrutna, i po 2 stronie barykady jestesmy tylko my, razem, szarzy biedacy, bez glosu, bez sily, bez nadziei...
Do obroncow KK - gdyby jeszcze wasi przewodnicy walczyli ze sprzedajna wladza, a nie byli w jej szeregach to bym i was poparl w imie mniejszego zla...prawda jednak jest okrutna, i po 2 stronie barykady jestesmy tylko my, razem, szarzy biedacy, bez glosu, bez sily, bez nadziei...
Podążając tą myślą jest także tylko zwierzęciem, które bez zaspokajania podstawowych potrzeb, w celibacie najzwyczajniej nie jest w stanie wytrzymać. Większość zboczeń u księży (takich jak pedofilia), kierowana jest BRAKIEM możliwości zaspokajania własnych potrzeb seksualnych takich jak masturbacja czy seks z kobietą (według współczesnej wiary chrześcijańskiej).
Ksiądz jako człowiek głoszący słowo Boże, a nie wysłannik Boży.
Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych, rozumiejących podstawowe wartości moralne. Powinna być to kwestia wyboru, a nie kwesta wychowania.
Jestem ateistą, aczkolwiek ludzi wierzących (rozważnych) jak najbardziej rozumiem.
Ksiądz jako człowiek głoszący słowo Boże, a nie wysłannik Boży.
Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych, rozumiejących podstawowe wartości moralne. Powinna być to kwestia wyboru, a nie kwesta wychowania.
Jestem ateistą, aczkolwiek ludzi wierzących (rozważnych) jak najbardziej rozumiem.
@Szczam_na_koło
Zgadzam się w 99%. Nie uważam tylko, że odsetek pedofili w Klerze jest taki sam jak w całym społeczeństwie. Po prostu celibat jest chorą zasadą, która krzywi tych ludzi, przez co oni krzywią innych.
Zgadzam się w 99%. Nie uważam tylko, że odsetek pedofili w Klerze jest taki sam jak w całym społeczeństwie. Po prostu celibat jest chorą zasadą, która krzywi tych ludzi, przez co oni krzywią innych.
plaskio, "Według mnie wiara jest wartością konstruktywną tylko i wyłącznie dla ludzi inteligentnych"
nie kpij z inteligentnych ludzi...
nie kpij z inteligentnych ludzi...
Jak bym kurwa muftich słyszał...
Czarnym na rękę jest islam , już nie mogą się doczekać, żeby zmienić firmę na tę z dodatkowymi atrakcjami i eksta pakietem socjalnym.
Czarnym na rękę jest islam , już nie mogą się doczekać, żeby zmienić firmę na tę z dodatkowymi atrakcjami i eksta pakietem socjalnym.
Jopas91 napisał/a:
Nudne już się lewaki z tym naskakiwaniem na kościół robicie, znajdźcie sobie jakieś pożyteczne hobby np. masowe samobójstwo.
zaskocze Cie inteligencie. Poglady mam prawicowe, ale wszystkie religie, wiary to dla mnie jedna wielka strata czasu, a kosciol to zwykla firma zarabiajaca na naiwnych.
widzisz tluku, nie trzeba byc lewakiem, zeby pluc na koscil
A mnie się podoba brak odszkodowań. Dlaczego wszyscy mają płacić za czyny nielicznych? Procesy indywidualne wytaczać i niech sami zboczeńcy i kryjący ich szefowie sprzedają swe pałace i wozy na odszkodowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów