📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Praca moich marzen... ale nie w polsce tylko np: w dubaju...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Praca moich marzen... ale nie w polsce tylko np: w dubaju...
ambitny z Ciebie gość !
Pih
Moze mi ktos powiedziec czego moj poprzedni post zostal usuniety ? Cytuje " Cudo! " ??
Tomizmc napisał/a:
Moze mi ktos powiedziec czego moj poprzedni post zostal usuniety ? Cytuje " Cudo! " ??
Masz w warnie powód.
Nie wiem dokładnie, jak się ta fucha nazywa, ale to chyba najbardziej stresująca praca świata!
dobry parking, LandCruiser V8, Porsche Panamera, Cayenne, Merc CLS. Kurwa zaden samochod nie jest tam warty mniej niz 200 000 zł. Arabusy pierdolone, jak ja im zazdroszcze tej kasy ;d
dar_q napisał/a:
jak można spierdolic takim malowaniem taki samochód
Widzisz, jednak można, swoją drogą z Realem na karoserii to nawet malucha nie widziałem, ehhh to dopiero musi być wstyd że nawet takich aut nie malują ;]
No widzisz, że to jakaś brudna morda nim jeździ
No widzisz, że to jakaś brudna morda nim jeździ
dobry parking... 0_o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów